Prima Pagina Apple Apple cere inca 707 milioane de dolari de la Samsung dupa victoria...

Apple cere inca 707 milioane de dolari de la Samsung dupa victoria de luna trecuta

  In luna august Apple a obtinut o victorie extrem de importanta impotriva celor de la Samsung intr-un proces ce s-a derulat in SUA. Un juriu american le-a dat castig de cauza celor de la Apple, impunand companiei Samsung sa plateasca 1.05 miliarde de dolari pentru incalcarea brevetelor de inventie aparate de Apple. Deocamdata acea suma nu a ajuns la Apple, inca se judeca apelul celor de la Samsung, iar Apple cere inca 707 milioane de dolari pe langa cele 1.05 oferite de juriu.

In a motion filed late Friday U.S. time, Apple sought a further $400 million damage award for design infringement by Samsung; $135 million for willful infringement of its utility patents; $121 million in supplemental damages based on Samsung’s product sales not covered in the jury’s deliberation; and $50 million of prejudgment interest on damages through December 31. The requests together come to $707 million.

  Impartind cele 707 milioane de dolari, Apple cere 121 de milioane in baza cifrei de produse vandute care nu a fost luata in calcul de juriu, 50 de milioane de dolari drept dobanda pentru daune, 135 de milioane de dolari pentru incalcarea cu rea-credinta a brevetelor de utilitate si 400 de milioane de dolari pentru incalcarea unor brevete de proprietate intelectuala. In total suma de 707 milioane de dolari ar ridica, cheltuielile Samsung la aproape 1.8 miliarde de dolari, insa ramane de vazut daca vreo instanta va fi de acord cu Apple.

 • Anonymous

  ramane de vazut daca Samsung va plati vreodata aceasta suma .. restul e cancan

 • Klaudinho

  Piata din America este mare , io in locul la Samsung daca dupa toate caile de atac vor fi pierdute as plati si cu simplul motiv de a ramane pe piata …. Nu toata lumea cumpara iphone

 • Anonim

  Asta mai ramane de vazut daca nu ii dau in judecata aia de la Samsung pentru ca au si ceva cu dolarii sau data de 31 decembrie…

 • Andrei78

  Justitia ii vor obliga sa plateasca , acolo e America si legea e lege.Ce ma amuza e ca sunt unii care dispera cand aud de faptul ca Samsung trebuie sa plateasca pentru ce a furat.

  Anonymous : daca nu iti p,ace de Apple dupa ce mai intrii pe siteul asta ? Nu mai bine cauti altul, care e pe placul tau,pentru ca altfel risti sa iti dezvolti diverse probleme psihice ce te pot afecta pe viitor.

 • Mihai

  @andrei78 – trebuie sa comenteze doar cei care aduleaza Apple? Trebuie sa comenteze doar cei ce se închina la marele Măr?

 • bau

  @ Andrei78
  Mie imi place atat Android cat si iOS, atat Apple cat si Samsung/HTC, sau Google.
  Nu inteleg de ce trebuie sa comenteze doar cei care au muscat din mar.
  Aici intra si citesc articole toti cei care sunt interesati de tehnologie.
  Mie imi place enorm iDevice.ro, regret ca l-am descoperit abia de curand.
  Hai sa comentam civilizat, sa radem, sa ne distram, si sa lasam naibii comentariile rautacioase 🙂

 • Wei Shen 沈偉

  Aici intra doar fanii Apple , un iDevice este prin definitie un produs Apple ,pentru restul aveti alte siteuri. Aici e exclusiv Apple.

 • Poate intra oricine atata timp cat parerile sunt expuse intr-un mod civilizat!

 • Andrey

  “Nu e prost cine cere,e prost cine da”

 • Mihai_rt

  Procesele asta au devenit o telenovela, sper sa nu fie ca tanar si nelinistit, ca nu mai apucam sfarsitul

 • Hybrid

  Cumperi ce iti place …Daca am iPad si Nexus 7 inseamna ca sunt din amandoua tabere ?:)