iLost – Motorola ataca iOS 6 Maps printr-un material publicitar

  Aplicatia Maps din iOS 6 este slaba, cei de la Motorola stiu asta si printr-un nou material publicitar ataca sistemul de harti conceput de catre Apple.

12 COMENTARII

  1. Oricum nu e corecta treaba din poza. Am inteles, nu a gasit strada, dar hartile de pe iPhone sunt cele standard iar cele de pe Moto sunt cele din satelit.
    Chiar si in Bucuresti se vad drumurile, cladirile etc, dar nu le recunoaste dupa nume si numar.
    Nu ne ramane decat sa avem rabdare si sa speram… 🙂

  2. E praf pe suceava nu stie nici macar o strada. Sa nu mai vorbim de turn by turn navigation. Si totusi o gramada de fani apple noua aia nu ne trebuie nfc nu wifi charging nu chiar nu var fi placut ??? Intreb ca eu tare duc lipsa la google maps si street view. Cred ca revin la 5.1 si astep lumia 920. Desi de fiecare data cand am schimbat barca ( android, bb) revenirea la iphone a fost nemaipomenita. Asta nu inseamna sa ca trebuie sa fim orbi. Parerea mea iphone 5 e frumos si rapid si din pacate atat.

  3. @ omuldinoglinda: sparge-o !!! sparge oglinda!!! pai ma pregatesc sa dau 600 euro pe un telefon, sa “sper” si sa “astept cu RABDARE” ??!!! 600 de euro bai nene. Super telefon design superb dar parte cu vopseaua e un dezastru iar partea cu hartile trebuiau implementate la urmatorul model cand erau macar pe aproape de google… acum zici ca suntem in 98` dar de`, daca sunt fan apple tac si inghit, ba bine ca NU! Nu, cand dau 600 de euro.
    P.S.: si cu toate neajunsurile astea mi se pare mult peste concurenta, fix la aceiasi bani.