Google Maps este in continuare utilizat de Apple pentru serviciul Find My iPhone

  Desi in iOS 6 Apple a ales sa implementeze o aplicatie Maps dezvoltata de proprii ingineri, in sistemul iCloud compania continua sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a gasi iDevice-uril cu ajutorul Google Maps. Serviciul Find My iPhone localizeaza in continuare terminalele folosind Google Maps, cei de la Apple preferand sa ofere un serviciu matur, foarte bine actualizat, in locul propriului sistem care este in continuare in proces de dezvoltare. Pe de alta parte trebuie luat in calcul faptul ca sistemul de harti din iOS 6 nu poate fi accesat printr-un browser, acesta fiind probabil unul dintre lucrurile care a impiedicat implementarea sa in iCloud.

  In viitor Apple va inlocui Google Maps si din interfata iCloud, insa pana atunci  va puteti cauta iDevice-urile folosind cel mai bun serviciu gratuit de geolocalizare disponibil pe piata.

4 COMENTARII

  1. Dar pe telefon folosește hărțile interne și este dezastru. Când trebuie să mă reunesc cu cineva îl poziționează cu doua străzi laterale.
    Eu le-aș trimite telefonul înapoi ca să poată avea mai multe dispozitive de test.
    Același lucru se întâmplă și în căutarea celorlalte dispozitive.

  2. oare de ce nu imi merge aplicatia notes din icloud…cand intru pe ia imi zice ca nu am nici o nota…dar defapt pe device am mult…si imi este activat note in icloud