O noua figurina Steve Jobs va fi prezentata in curand, ea este produsa folosind gunoi cules de la casa fostului CEO Apple

0

  In lumea intreaga exista multe persoane ciudate care fac lucruri si mai ciudate, iar in cercul ciudateniilor intra si o figurina care il reprezinta pe legendarul CEO Apple, Steve Jobs. Un artist american a produs o figurina a fostului CEO, o va prezenta in cadrul unei expozitii, iar ea contine si gunoi preluat de la casa lui Jobs cu doar cateva luni inainte ca el sa paraseasca aceasta lume. Cory Allen Contemporary Art (CACA – un nume extrem de potrivit cu acest context) este agentia care il ajuta pe artistul numit XVALA sa prezinte aceasta figurina si sa o produca la scara larga in urmatoarele luni.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

  Figurina ar trebui sa il reprezinte pe Jobs cu un iPhone 5 in mana si ea a fost facuta pentru a protesta impotriva angajatilor Foxconn care lucreaza in conditii neprielnice pentru a produce iDevice-urile celor de la Apple. Desi artistul si sustinatorul sau afirma ca vor produce figurina chiar daca Apple se va opune, am o vaga impresie ca dupa o discutie cu echipa legala a companiei lucrurile se vor linisti. Interesant este ca in SUA este ilegal sa furi gunoiul unei persoane, iar daca XVALA a facut acest lucru si totul se poate dovedi, atunci il vom vedea producand figurine direct din inchisoare.

  Incheind, nu pot decat sa fiu uimit de imaginatia „artistilor” americani.