Companiei Apple ii sunt inregistrate cateva brevete de inventie noi ce prezinta posibile viitoare functii ale aplicatiei Camera

  Zille trecute companiei Apple i-au fost inregistrate 7 brevete de inventie in care sunt descrise posibila viitoare functii ale aplicatiei Camera pentru iOS. Noile functii permit utilizatorilor sa interactioneze cu aplicatia Camera folosind gesturi, sa modifice pozele folosind simple apasari, totul intr-un mod asemanator cu cel oferit de unele aplicatii disponibile deja in App Store. Viitoarea aplicatie ar putea include o optiune care ne-ar permite sa prevenim inregistrarea pozelor cu asa-zisii “ochi rosii”, dar modulul de editare al aplicatiei Photos deja poate inlatura acest efect al pozelor facute de noi.

  La final va spun despre o functie interesanta pentru stabilizarea imaginilor facute folosind camera, aplicatia analizand pozele noastre inainte de a le salva, verificandu-le daca au obiecte stabile sau nu. Brevete de inventie de acest gen sunt in mod constant inregistrate de catre Apple, insa in general putine dintre ele ajung sa fie implementate in iDevice-uri si tot ceea ce se prezinta in noile brevete ar putea ramane doar in libraria Apple. Aplicatia Camera din iOS este simpla, contine un set extrem de limitat de functii si cred ca Apple poate implementa mult mai multe pentru ea.

1 COMENTARIU