Prima Pagina A6 iPad 4 este testata de angajatii Apple, apare in logurile aplicatiilor din...

iPad 4 este testata de angajatii Apple, apare in logurile aplicatiilor din App Store, are un chip A6

  Cateva luni de zile ne despart de lansarea iPad 4, iar inginerii companiei Apple incep deja sa testeze noua tableta, ea aparand in logurile unor aplicatii din App Store. Tableta poarta indicativul iPad 3,6, nu este iPad Mini, nu este o versiune modificata a iPad 3 deoarece are acel chip A6 pe care il avem deja in iPhone 5. Desi s-a speculat ca Apple va lansa o noua versiune a iPad 3 care va avea un Lightning dock, e putin probabil ca acel produs sa ajunga acum pe piata si cu un chip nou, Apple acordand o cu totul alta importanta tabletei.

  Nimeni nu stie sigur ce este acest produs iPad 3,6, insa cel mai probabil vorbim despre iPad 4 deoarece functioneaza in baza chip-ului A6, sau a unei versiuni modificate a acestuia. In mod normal noile tablete iPad sunt lansate in primavara de catre Apple si e putin probabil ca iPad 4 sa ajunga acum in magazine din moment ce iPad 3 se vinde extrem de bine, iar actualizarea liniei plus lansarea iPad Mini ar reduce interesul pentru tableta mai mica. Din punctul meu de vedere, iPad 3,6 este iPad 4 cu un identificator care sa nu o “dea de gol”, in martie o vom vedea, insa pana atunci vom afla multe despre ea.

 • Va veni mai usoara, poate mai subtire si cu ecran in cell. Uite asa ne bagam unghia in gat!

 • Victor Bulgar

  Sper si eu sa vina mai subtire si mai usoara si cu noul cablu Lightning. Probabil va fi din nou “The New iPad”!

 • Blum

  Sau ipad reloaded, adevarul e ca un mini ipad ar fi excelent, plus un car kit, e perfect si pentru navigatie

 • Daniel

  ipad mini e perfect cand pleci din casa. ipad e bun acasa.

 • Hybrid

  Ar fi o prostie sa il lanseze acuma cand iPad 3 se vinde inca foarte bine …

 • Alex

  Nu stiu ce m-ar putea determina s-o cumpar, cred ca doar un ecran mai maaare sa fie mai buna pt jocurile multiplayer. Altfel nu-mi trb alta tableta

 • Pingback: Top 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro - 01.10.2012 - 07.10.2012 | iDevice.ro()