iPad 4 este testata de angajatii Apple, apare in logurile aplicatiilor din App Store, are un chip A6

  Cateva luni de zile ne despart de lansarea iPad 4, iar inginerii companiei Apple incep deja sa testeze noua tableta, ea aparand in logurile unor aplicatii din App Store. Tableta poarta indicativul iPad 3,6, nu este iPad Mini, nu este o versiune modificata a iPad 3 deoarece are acel chip A6 pe care il avem deja in iPhone 5. Desi s-a speculat ca Apple va lansa o noua versiune a iPad 3 care va avea un Lightning dock, e putin probabil ca acel produs sa ajunga acum pe piata si cu un chip nou, Apple acordand o cu totul alta importanta tabletei.

  Nimeni nu stie sigur ce este acest produs iPad 3,6, insa cel mai probabil vorbim despre iPad 4 deoarece functioneaza in baza chip-ului A6, sau a unei versiuni modificate a acestuia. In mod normal noile tablete iPad sunt lansate in primavara de catre Apple si e putin probabil ca iPad 4 sa ajunga acum in magazine din moment ce iPad 3 se vinde extrem de bine, iar actualizarea liniei plus lansarea iPad Mini ar reduce interesul pentru tableta mai mica. Din punctul meu de vedere, iPad 3,6 este iPad 4 cu un identificator care sa nu o “dea de gol”, in martie o vom vedea, insa pana atunci vom afla multe despre ea.

7 COMENTARII

  1. Nu stiu ce m-ar putea determina s-o cumpar, cred ca doar un ecran mai maaare sa fie mai buna pt jocurile multiplayer. Altfel nu-mi trb alta tableta