Apple ar fi comandat 10 milioane de tablete iPad Mini, Zagg incepe sa vanda primele folii pentru ele

  Intr-o tentativa de a atrage putina atentie din partea publicului, cei de la Zagg au inceput sa promoveze foliile pentru tableta iPad Mini, desi produsul inca nu a fost lansat pe piata. Pretul unei asemenea folii este destul de mic, identic, cu cel pentru foliile facute special pentru terminalele iPhone, insa deocamdata cei de la Zagg cauta doar atentie. Ideea lor vine desigur pe fondul zvonurilor care ne dau de inteles ca partenerii Apple ar fi inceput sa produca deja iPad Mini in propriile fabrici, cei de la WSJ afirmand ca 10 milioane de unitati ar fi fost deja comandate de catre cei din Cupertino.

Some component suppliers to Apple in Asia, including in Taiwan, say they have received orders to make more than 10 million units of the smaller tablets in the fourth quarter. That is roughly double the order that were placed for Amazon’s Kindle Fire tablets in the same quarter, these suppliers say. The figure indicates that Apple believes demand for the product will be strong, despite stiff competition in the market.

  Comandand un numar atat de mare de unitati, Apple este increzatoare ca ai sai clienti vor forma din nou cozi in jurul magazinelor Apple pentru a achizitiona nou produs, asta in conditiile in care pe piata exista destule alternative. O tableta iPad Mini cu ecran de 7.85 inch, rezolutie 1024 x 768 si hardware-ul din iPad 2, nu ar fi chiar atat de atractiva daca Apple nu o va vinde pentru 200$, caz in care nu stiu cata lume va sta la coada pentru ea. Daca Apple va alege totusi sa o ofere la pretul competitorilor sai, atunci lucrurile se schimba si Amazon Kindle Fire HD/Google Nexus 7 vor inregistra o scadere importanta in vanzari.