Cablul Lightning pentru iPhone 5 a fost clonat, iata prima versiune iluminata (Video)

[youtube]http://youtu.be/QxqlcyVPm5M[/youtube]

  S-a spus in ultimele saptamani ca noul cablu Lightning al iPhone 5 nu poate fi clonat deoarece Apple a inclus in el un chip de autentificare, iata ca in China o companie a reusit sa faca acest lucru. In clipul video de mai sus aveti prezentat primul cablu Lightning care poate incarca un iPhone 5  si poate transfera fisiere prin intermediul iTunes si nu numai, iar partea cea mai interesanta este ca el este iluminat. Compania dezvoltatoare a sa il pune in vanzare incepand de acum, insa nu se stie sigur cand vor fi livrate primele unitati catre consumatori, cei interesati putand chiar sa achizitioneze si un dock special facut.

The iPhone 5 Flash Lightning Dock comes in 2 parts. A classic dock for the iPhone 5 and an illuminated Lightning Cable. You can charge and sync your iPhone 5 with the iPhone 5 Dock. Your iPhone sits upright in the dock as it syncs or charges, so it’s perfect for a desk or countertop. It comes included with a specially made Lightning Cable that has an intelligent power managements system built in. You can actually see the flow of current going into your iPhone 5.

  Avand in vedere ca acest cablu este clonat, va puteti astepta ca el sa nu functioneze corect sau sa va strice iPhone-ul, deci eu nu va recomand sa il achizitionati, insa important este ca el exista si ca alti producatori cu renume il vor clona si vinde la preturi accesibile. Puteti achizitiona cablul si dock-ul de pe acest website.

 

16 COMENTARII

  1. cloneaza astia avioane un amarat de cablu era greu credeti?:))))))))) asta cu “greu de clonat” nu styiu ce era aa de gargara sa se ingramadeasca omul sa ia de la ei 🙂

  2. Pai si Apple… Promisesera sa introduca micro usb, dar na… Microusb se gaseste peste tot in schimb pe lighting ul lor minunat cer 29 de parai.

  3. Cum adica e limitat microUSB?
    S3-ul meu, cu 2100 mAH se incarca la dif. de 15-20 min fata de vechiul iPhone 4, cu 1420 mAH…

  4. @Padre…nu cred ca se oftica Apple ca au scos altii cablu mai frumos, luminat. Ar fi putut face si ei, cu siguranta. Dar cum sa livrezi un device cu cablu care sta aprins? Te sperii noaptea…nu poti dormi de la cablu! :))) Eu cred ca se oftica Apple ca au reusit sa-l cloneze, nu sa-l ilumineze. 😉

  5. Kitch! Ce adaptor mare are și ma întreb cat tine gazul acela în tubul prin pe cablu?! In dock e restul de interfață, ca nu reiese ca merge direct conectat la terminal?!

  6. marfa! ii bate la poponet de departe pe apple
    si nu e nici un gaz in cablu :)))
    in plus se poate comanda doar cablul, nu e obligatoriu si acel dock

  7. nu este pe gaz… ca nu este neon. sasmd :)) .. sunt pur si simplu leduri cineva care se pricepe la electronica ar putea face asta . 🙂

  8. Exista diferente in poze, prima e pe led, a doua are halou, pare gaz! Si nu avem confirmarea ca fara dock, banuiesc ca acolo e partea de electronica copiata, functioneaza! Thedog, exista seturi pt pc cu neon, pe tub de 3mm! Ca sa nu parem blonzi, da?! 😉

  9. Nu e vorba de niciun gaz, pozele sunt facute cu timp de expunere mare si a ramas o urma a luminitelor, ca si in cazul fotografiilor facute noaptea masinilor si raman farurile.