Cablul Lightning pentru iPhone 5 a fost clonat, iata prima versiune iluminata (Video)

16

[youtube]http://youtu.be/QxqlcyVPm5M[/youtube]

  S-a spus in ultimele saptamani ca noul cablu Lightning al iPhone 5 nu poate fi clonat deoarece Apple a inclus in el un chip de autentificare, iata ca in China o companie a reusit sa faca acest lucru. In clipul video de mai sus aveti prezentat primul cablu Lightning care poate incarca un iPhone 5  si poate transfera fisiere prin intermediul iTunes si nu numai, iar partea cea mai interesanta este ca el este iluminat. Compania dezvoltatoare a sa il pune in vanzare incepand de acum, insa nu se stie sigur cand vor fi livrate primele unitati catre consumatori, cei interesati putand chiar sa achizitioneze si un dock special facut.

The iPhone 5 Flash Lightning Dock comes in 2 parts. A classic dock for the iPhone 5 and an illuminated Lightning Cable. You can charge and sync your iPhone 5 with the iPhone 5 Dock. Your iPhone sits upright in the dock as it syncs or charges, so it’s perfect for a desk or countertop. It comes included with a specially made Lightning Cable that has an intelligent power managements system built in. You can actually see the flow of current going into your iPhone 5.

  Avand in vedere ca acest cablu este clonat, va puteti astepta ca el sa nu functioneze corect sau sa va strice iPhone-ul, deci eu nu va recomand sa il achizitionati, insa important este ca el exista si ca alti producatori cu renume il vor clona si vinde la preturi accesibile. Puteti achizitiona cablul si dock-ul de pe acest website.