Prima Pagina Apple O luna de zile a durat procedura de exploatare a tehnologiei Lightning...

O luna de zile a durat procedura de exploatare a tehnologiei Lightning din porturile iDevice-urilor

  Saptamana aceasta o companie chineza a anuntat ca a reusit sa cloneze cablul Lightning in baza caruia sunt incarcate iDevice-urile companiei Apple si pentru a celebra evenimentul a produs un cablu iluminat si un dock pentru iPhone 5. Procedura de clonare a tehnologiei Apple nu ar fi fost usoara, ea ar fi durat aproximativ o luna de zile, iar asta ne da de inteles ca acea companie ar fi avut componentele terminalului inainte ca Apple sa il aduca pe piata, ori ca ea minte si ca totul s-a facut mult mai usor si mai rapid.

  Acum probabil va intrebati ce reprezinta imaginea de mai sus, nu? Ei bine in ea este afisat in iPhone 5 care se incarca folosind un cablu contrafacut de catre compania care a clonat tehnologia Apple si imaginea ar trebui sa ne demonstreze ca produsul lor functioneaza. Era greu de crezut ca ei ar putea pacali o lume intreaga si ar putea vinde indeajuns de multe cabluri de acest gen inainte ca vreo persoana sa isi dea seama ca totul este o pacaleala, insa imaginea confirma din nou ceea ce noi stiam deja.

 • Chatagra

  @zaone si de unde stim ca respectivii nu au luat un cablu lightning l-Au desfacut si apoi au folosit mufa originala care contine si electronica cu alte fire ?

 • ggh

  Pentru ca au produsele lor, care sunt mai iefine :)))))))))))))))))))))

 • Doc

  Pare o mufa desfacuta si cabluri prelungite, ba chiar trase din manuchiul principal! Pana nu vad productie, nu cred. Si daca pinii sunt programabili, prin circuitul dedicat, daca schimba Apple ceva la un update, mai functioneaza?

 • EnDer

  Ar fi tare sa facem
  Jailbreak la cabluri pt iphone :))

 • Boogie

  Maxim EnDer!!!!