Tutorial: Instaleaza Siri in iOS 6 pe iPhone si iPod Touch

  Anul trecut a existat o adevarata goana pentru dezvoltarea unei versiuni a Siri care sa functioneze pe iOS 5 cu iDevice-urile vechi, lumea s-a linistit dupa ce hackerii si-au facut servere si au oferit gratuit asistentul pentru toata lumea, insa iOS 6 a aparut acum si goana va porni din nou. Va anunt totusi de pe acum ca Siri poate fi instalat pe iOS 6 pe terminalele voastre cu ajutorul celor de la SiriPort. Aceasta versiune a Siri functioneaza doar pe iPhone si iPod Touch, pe iPad nu o puteti instala, insa nu aici este principala problema.

  Avand in vedere ca vorbim despre un hack, Siriport nu va permite sa conectati Siri la serverele Apple, ci la serverele unor rusi care vor avea acces la toate informatiile care are are si Siri acces. Vorbesc despre contacte, email-uri si cam tot ce aveti voi prin telefon, deci utilizati sistemul pe propria raspundere.

  Acest port pentru iOS 6 al Siri poate fi instalat pe :

  • iPhone 4/4 (CDMA)
  • iPhone 3Gs
  • iPod Touch 4G

  Pentru a instala Siri pe iOS 6 trebuie sa :

  1. Faceti jailbreak(+ instalare Cydia) iDevice-ului vostru cu iOS 6 instalat.
  2. Deschideti Cydia, mergeti in meniul pentru adaugarea surselor si adaugati sursa : http://repo.siriport.ru.
  3. Mergeti in acea sursa si cautati pachetul SiriPort (Original) iOS 6 pe care va trebui sa il instalati.
  4. Dupa terminarea instalarii mergeti in meniul Settings, faceti scroll in jos pana gasiti submeniul SiriPort.Ru Original si intrati in el.
  5. In acel meniu veti avea un buton numit Install Certificate. Apasatia cel buton si urmati toata procedura de instalare a certificatului.
  6. Dupa instalare instalare inchideti si browserul Safari, apoi apasati indelung butonul Home pentru a activa Siri si ar trebui sa puteti utiliza asistentul. Daca Siri nu raspunde initial, puteti incerca din nou si eventual puteti reseta iDevice-ul vostru pentru a completa procedura de autentificare la server.

  Acesta este intregul proces, dupa parcurgerea sa ar trebui sa aveti Siri instalat pe iOS 6 si ar trebui sa ii puteti utiliza toate functiile fara probleme.