Carcasa EarPod-urilor din iPod-uri se dizolva in apa

  Apple a fost de multe ori laudata ca avand produse ce sunt prietenoase cu natura inconjuratoare, iar in cazul produselor lansate anul acesta, compania pare sa nu se fi distantat de acele standarde, cel putin la o prima vedere. Daca va uitati la clipul video de mai sus, veti observa ca o parte a carcasei EarPod-urilor este biodegradabila si se dizolva in apa calda. Cei de la Mashable au testat acest lucru, filmul dovedeste totul si pentru Apple aceasta pare a fi prima oara cand asemenea materiale sunt utilizate in ambalarea produselor.

  Presupun ca in cazul carcasei EarPod-urilor pentru iPhone 5 lucrurile nu sunt diferite, dar puteti incerca si voi acasa.

24 COMENTARII

  1. Sa nu imi spui ca afecteaza calitatea castilor ambalajul… Tu cand iti cumperi o pereche de casti bagi cutia in apa ?!?! Intradevar…Apple a dat rateu…ambalajul castilor nu este rezistent la apa si cutia nu este rezistenta la cutremure..

  2. @Alex: Pai asta e si ideea… Apple nu a dat rateu cu nimic, ci a construit o carcasa a castilor care este biodegradabila, deci se dizolva in anumite conditii (ex: apa calda). Asta este un lucru benefic pentru mediul inconjurator. Deci Apple a facut un lucru foarte bun. Daca citeai articolul vedeai ca nu a zis nimeni ca Apple e fail. Numai bine!

  3. Ce m-am mai distrat cu comentariul lui Alex si mai ales al catorva alte persoane care au comentat dupa aceea pe seama asta! :)))))
    FML :)))

  4. Hahaa, hai ca am auzit-o si pe asta. Faptul ca ceva se dizolva in apa inseamna ca e biodegradabil? Sau prietenos cu natura, ca biodegradabil e si plasticul. Nu spun ca ambalajul de la casti nu ar fi prietenos cu natura, dar ma distreaza rationamentul. Incredibil. BAC 2013

  5. “Carcasa” de la Earpods, este facuta dintr-un fel de plastic. Acum am vazut si eu ca e biodegradabil. am ramas “wtf” ? Inainte credeam ca e plastic plastic. In nici un caz nu e carton sau ce zicea un tip mai sus, foaie groasa.