iPhone 5 si problemele sale au ajuns rapid pe Twitter in luna septembrie

  FML, sau fuck my life, este o expresie folosita de catre utilizatorii de internet pentru a descrie momenten nu prea placute din viata lor. Pe Twitter si Facebook expresia este utilizata in mod constant, iar un website monitorizeaza toate tweet-urile de pe Twitter care contin un hashtag cu acest cuvant. In luna septembrie utilizatorii Twitter au folosit destul de mult hashtag-ul fml si majoritatea celor care l-au scris pe Twitter se plangeau din cauza terminalului iPhone 5. Fie era vorba despre faptul ca nu au putut achizitiona un asemenea terminal, fie se plangeau despre lucruri care nu functioneaza sau s-au stricat, utilizatorii au scris pe Twitter si au facut iPhone 5 popular.

“#Iphone5 launches just 6 weeks after I get my 4s. #FML”

“I’ve been waiting 6 months to upgrade to the #iPhone5! No cool new features, #FML”

”Today, I finally got my hands on the new iPhone 5, after I pulled it out of a patient’s rectum. FML”

  Desi multa lume se plange de diverse lucruri legate de dispozitiv, terminalul se vinde extrem de bine, multa lume se grabeste sa il achizitioneze, iar deocamdata numai 31 de tari il vand oficial.

14 COMENTARII

  1. O veste buna din parte Vodafone Romania (care probabil ne pregateste de o lansare scumpa a iPhone 5). Au anuntat ca de acum suporta achizitia telefoanelor noi in rate fara dobanda prin carduri de credit de la mai multe banci

  2. Ca sa fiu sincer nu cred ca are vreo legatura. Azi a fost un eveniment in care s-a vorbit despre cat de mult chetuie romanii cu cardurile, plus alte prostii.

  3. Nu are legatura cu achizitia in rate. Zaone, tata al nostru care esti tu in domeniul apple, mai ai veste cu lansarea iphone 5 oficiala sau neoficiala? Nu mai stim nimic nici de ipod si nici de ipad mini.

  4. Aici in be l am gasit la oferta intr un magazin de electrocasnice…si peste tot la operatorii de telefonie.Nu e chiar asa cautat aici.

  5. deci pana la urma nu se mai lanseaza iphone 5 luna asta? e o idee buna sa-l cumperi in rate fixe fara dobanda ca la ce preturi si abonamente super nesimtite o sa fie in romanica nu cred ca-si vor permite toti sa-si cumpere telefonul.

  6. chiar in seara asta am fost si eu la un ORANGE STORE din baneasa si m-am trecut pe o lista de asteptare…din ce mi-a spus baiatul de acolo s-ar anunta sa fie disponibil iPHONE 5 deabea pe la sfarsitul lunii octombrie….sa speram ca vine mai devreme 😀

  7. Ce ratati si disperati sunt romanii sa ajungi sa iti cumperi un telefon scump in rate. Mare-i fudulia,mai bine v-ati cumpara carti sa va mai cresteti intelectul !