Prima Pagina Apple Europenii au facut cel mai repede update la iOS 6

Europenii au facut cel mai repede update la iOS 6

  Saptamana aceasta se va implini o luna de cand iOS 6 a fost lansat oficial de catre Apple si in momentul de fata aproape jumatate dintre toate iDevice-urile il au instalat. Cei de la Chitika si ChartBoost au facut cateva grafice prin care ne arata rata de adoptie a iOS 6 si observati ca in cazul iPhone-urilor doua treimi dintre ele ruleaza deja iOS 6, in cazul tabletelor iPad vorbim despre o rata de adoptie de 51%, iar la iPod-uri de 42.42%. Aici vorbim despre o rata de adoptie care acopera toate modelele de iDevice-uri, deci si cele incompatibile cu actuala versiune a sistemului de operare.

  Separat de Chitika avem informatii de la ChartBoost care spune ca jumatate dintre toate iDevice-urile au instalat iOS 6 pana in momentul de fata, informatiile lor oferind o rata de adoptie cu doar cateva procente mai mica decat cea a Chitika. Completand lista terminalelor care au iOS 6 instalat, cei de la Chartboost ne ofera o prezentare detaliata a tarilor in care exista cele mai multe iDevice-uri care ruleaza iOS 6, iar Italia este in top. In Italia 65% dintre iDevice-uri ruleaza iOS 6, in Germania sunt 62.3%, in Olanda sunt 60.6%, in Marea Britanie sunt 57.6% si lista continua. Desi la o prima vedere informatiile par relevante, trebuie avut in vedere faptul ca intr-o tara precum Olanda exista mai putine iDevice-uri decat in Germania, Marea Britanie, SUA sau Franta, iar plasarea ei atat de sus nu ne spune chiar atat de exact cata lume a facut update.

  Privind aceste grafice puteti realiza cat se poate de usor ca in Europa exista cele mai multe iDevice-uri care au facut rapid update la iOS 6, insa nu trebuie sa uitam ca in SUA, Brazilia sau Japonia exista foarte multe terminale vandute, si lumea totusi a instalat iOS 6 rapid dupa lansare. Toate aceste informatii sunt furnizate in baza traficului de internet facut de iDevice-uri, datele fiind masurate de la lansarea iOS 6 si pana in aceasta saptamana.

 • Gigel

  Eu am facut dupa 10 minute ce s-a lansat IOS 6 😀

 • tnt

  Alt raport de la Chitika…Ca ila cu traficul web i5 vs S3 a fost o capodopera a prostiei 🙂

 • ss33

  @zaone: stii cumva cand se aude ca o sa apara 6.1? eu n-am pus inca ios 6 si as vrea sa o fac la urmatorul update.

 • Integratorul

  @Ss33, buna treaba ca nu ai instalat IOS 6! Eu am făcut-o si regret. Astept update…

 • rundown

  eu sant inca pe 5.0.1 si imi e foarte bine

 • Mihai

  Functia ‘do not disturb’ merita upgrade-ul la ios6. De mult asteptam asa ceva (fara jailbreak).