Microsoft incepe sa promoveze tableta Surface in SUA (Video)

[youtube]http://youtu.be/8mSckyoAMHg[/youtube]

  Pe 26 octombrie Microsoft va lansa tableta Surface, insa intre timp compania a publicat primul spot publicitar pentru promovarea ei, iar in acest articol il vedeti. Desi el este atractiv si starneste interesul celor care il urmaresc, din pacate clipul video nu ne arata si cum functioneaza efectiv tableta. Microsoft Surface se vrea a fi un competitor pentru iPad, sper sa intre in aceasta categorie, altfel Apple nu prea are motive serioase in baza carora sa se teama ca vreo tableta ar putea reduce semnificativ cota de piata a iPad.

13 COMENTARII

  1. Reclama este interesantă din punct de vedere a conceptului. Targetul ataca cam 2 tipuri de consumatori. Ca sa facă reclama pe componente acuma ar trebui sa le dezvaluie.
    Așteptarea mea este destul de mare: doresc sa vad cu ce procesor vine, fiabilitatea acestuia si nu in ultimul rând placa video, care sper sa nu fie asemănătoare cu cea de pe tablete obisnuite, ci ceva de genul Intel HD graphics 4000.
    Si poate de ce nu un 3G, deși nu prea cred. Un stick extern ar fi incomod.

  2. @Klaudinho: Windows 8 pe un PC fara touchscreen va fi o mare bataie de cap. Sa vedem cum o sa te descurci simuland gesturi pentru diferite comenzi cu pointer-ul.

  3. @Alexis, targetul si este “tinta” sau consumatorii… Trebuia sa spui: “targetul il reprezinta consumatorii…” no ofence…