redsn0w 0.9.15 beta 2 este disponibil rezolva unele probleme de functionalitate ale versiunii anterioare

  Duminica Dev Team lansa redsn0w 0.9.15 beta 1 impreuna cu unul dintre cele mai mari update-uri care a fost vreodata disponibil pentru acest program. Multumita acestui update, acum putem face update la iOS 6 fara a actualiza baseband-ul unor iPhone-uri, putem face jailbreak si hacktivare pe anumite iPhone-uri cu iOS 6 instalat si putem face re-restore la iOS 5.x si downgrade de la iOS 6 pentru anumite iDevice-uri. Acea versiune a redsn0w avea unele probleme de functionalitate, Dev Team a rezolvat doar cateva dintre ele, insa nu si eroarea 2601 care apare in cazul celor care incearca sa foloseasca functia de pastrare a baseband-ului in timpul unui restore facut prin Windows OS.

  Iata ce aduce nou redsn0w 0.9.15 beta 2 :

Update #1 (Oct 15): Version 0.9.15b2 fixes a few issues for 3GS owners: old-bootrom awesomeness is no longer forgotten directly after a restore, and iPad baseband upgrade/downgrade support is fixed (same production date cutoffs apply!).  If your 3GS is currently tethered at 6.0 even though you have an old bootrom, just re-run redsn0w’s Jailbreak step (no need to restore).  Don’t forget you can add some pizzaz with your own boot logo or a nerdy verbose boot.

  Practic Dev Team a rezolvat bugurile care impiedicau posesorii de terminale iPhone 3GS cu bootrom vechi sa faca untethered jailbreak, au fost rezolvate problemele cu upgrade/downgrade-ul baseband-ului 06.15.00 al iPad(pastrand limitele de compatibilitate) si cam atat. Daca aveti un iPhone 3GS cu bootrom vechi si nu aveti untethered jailbreak pe iOS 6, atunci trebuie doar sa faceti jailbreak din nou. Puteti descarca redsn0w 0.9.15 beta 2 de aici.

27 COMENTARII

  1. Nici un jailbreak inca pentru iphone 4s cu ios6???pot face downgrade la 5.1.1?sunt nou in ale jailbrake-ului,merci de ajutor anticipat

  2. Am o intrebare ! De ce…dupa ce fac jailbreak pe un iphone 4 neverlock, totul decurge normal,se instaleaza Cydia, instalez si Installous…insa daca inchid si reaprind telefonul, NU IMI MAI FUNCTIIONEAZA NIMIC ! Orice aplicatie deschid, imi apare pentru o fractiune de secunda o imagine alba, si revine la normal ! Ce pot face in acest caz? A mai patit cineva asa ceva? Am reincercat procedura, insa fara succes…cu aceleasi probleme ! Multumesc

  3. @Mihai: cand pornesti telefonul porneste-l cu “just boot tethered”, eu la fel nu intelegeam ieri de ce nu merge cydia, calendar, etc pana am descoperit ca de fapt eram in semi-tethered

  4. L-am pornit asa, insa degeaba….la fel face. Cu siguranta ar trebui sa fie de la Installous5. Diseara o sa reincerc iar si va postez daca e de la el sau nu.

  5. Dar la Fix Recovery nu au lucrat din pacate. iPad-ul 3 al meu e de 3 saptamani inutilizabil din cauza erorii (-1) de la sfarsitul restore-ului. Nu stiu ce sa mai fac.

  6. Zaone: am refacut jailbreak, NU am mai pus Installous pe el… totul a decurs normal, i-am dat cu Just Boot…s-a aprins si mi-au mers toate. Dar…daca inchid telefonul si il reaprind, aceeasi problema. Trebuie sa intru iar in redsn0w, sa ii dau iar Just Boot ca sa il pot folosi…. Intrebarea mea este… daca voi ramane fara baterie la telefon, voi face chestia asta mereu ?..sau ce as putea sa ii fac in acest caz?….

  7. Iphone 4 , ios6 , redsn0w jailbreack, nu i-mi instaleaza cydia. In iTools a-mi spune ca este jailbreack dar defapt nu este. A mai patit cineva??

  8. Sal.Am pus 5.1.1.1 , am facut jailbreak.In instalous cand apas pe link-ul respectiv ca sa downloadez ceva pagina unde cerea introducerea codului de siguranta este alba..Am instalat si dezintalat instalous si appsybc de 2 ori. Ce sa fac?

  9. @adi este din cauza la add-uri. Trebuie sa ai SBSeting instalat si sa instalezi din cydia SbAddblock
    @ zaone am repetat procesul de zeci de ori. O alta problema este ca nu ma lasa nici ID de Apple sa pun in el.

  10. Eu am făcut jailbreak la ios 6 pe iPhone 4 neverloked,merge bine,dar installous îmi zice când vreau sa instalez aplicații “invalid package”:((

  11. @adi așa îmi făcea si mie prima data….apoi am reinstalat installous,appsync for 5.0+ si la fel a făcut,dar peste vreo ora mergea sa downloadez aplicații…degeaba ca imi zicea când sa instalez aplicația respectiva imi zicea “invalid package” si l-am dezinstalat :(((

  12. @adi eu aveam ios 6…am văzut târziu ca tu ai 5.1.1
    @zaone am instalat appsync 5.0+.pot instala aplicații cu ifunbox sau iTunes?