Noile Mac Mini si iMac ar urma sa fie disponibile la preturi similare cu cele ale modelelor actuale, Retina Display-ul ar putea sa lipseasca

  Saptamana viitoare ar urma sa vedem prezentate nou modele ale iMac si Mac Mini, iar in afara noutatilor privind RAM-ul, aflam ca preturile produselor ar putea sa ramana neschimbate in anumite tari. Cei de la 9to5mac sustin ca in SUA preturile ar urma sa ramana neschimbate dupa lansarea noii linii de produse, insa in alte tari de pe glob s-ar putea sa vedem preturi noi, ceva mai mari decat cele actuale. Atat in cazul Mac Mini, cat si in cazul iMac ar putea exista schimbari in anumite tari si ele ar putea fi datorate taxelor pe care guvernele le impun in fiecare tara in parte.

  In ceea ce priveste implementarea unui Retina Display in iMac, se pare ca acest lucru ar putea fi deocamdata departe de realizare, pretul implementarii tehnologiei fiind principalul motiv care ar sta la baza mentinerii actualului model de ecran. MacBook Pro Retina Display 15 inch este cu mult mai scump fata de modelul fara Retina Display si un iMac mai scump ar putea fi greu de vandut de catre Apple in conditiile in care preturile produselor sale sunt oricum mari. Deocamdata acestea sunt doar zvonuri, insa nu am auzit vreo alta informatie concreta care sa ne dea de inteles ca iMac-ul va avea un Retina Display.