PQI Air adaptorul micro SD care transfera poze direct in iDevice-ul tau

3

  PQI Air Card Wi-Fi este un adaptor micro SD care promite sa transfere prin Wi-Fi pozele din cardurile camerelor voastre catre orice calculator sau chiar catre un iDevice. Dispozitivul poate transmite continut multimedia catre 3 dispozitive simultan, nu are functii de geolocalizare, insa impreuna cu o aplicatie pentru iOS s-ar putea dovedi a fi cea mai simpla metoda de a transfera rapid pozele sau filmele de pe un card micro SD. Probabil va intrebati cu ce este PQI diferit de Eye-Fi, iar raspunsul este destul de simplu deoarece PQI va ofera posibilitatea de a conecta orice card micro SD la adaptor, in timp ce Eye-Fi are memorie integrata.

PQI introduces the next in wireless revolution – the PQI Air Card Wi-Fi Memory Card! The PQI Air Card incorporates the latest Wi-Fi technology into a standard memory card, enabling “instant sharing” anytime and anywhere without the need of annoying wires. Regardless of the location, files can be immediately transferred in a simple step without the need of a computer or card reader, and the instant sharing of files will no longer be a problem. PQI brings an unprecedented convenience unseen in previous technology.

  Deocamdata nu se stie cand va fi disponibil acest adaptor la nivel global, nu se stie nici pretul la care PQI il va comercializa, insa chiar si asa el se anunta a fi extrem de interesant, mai ales pentru cei care au camere ce accepta carduri micro SD.