3 ani de iDevice.ro!

  Astazi se implinesc 3 ani de la publicarea primului articol pe zaone.info, numele domeniului care a stat la baza deschiderii acestui blog. Am pornit greu, am pornit doar cu o mica baza de cunostinte, am crescut mult, atat de mult incat astazi iDevice.ro este cel mai citit blog tehnologic din Romania, si aduna cea mai mare comunitate a posesorilor de terminale iPhone sau iPod Touch, de tablete iPad ori de Mac-uri. Cu ajutorul vostru iDevice.ro a crescut si a ajuns in forma pe care o vedeti acum, dar sper ca anul viitor sa ne intalnim intr-o formula noua, mai buna, si sper ca mult mai multi cititori sa aiba in fata un articol asemanator.

  iDevice.ro a ajuns aici cu ajutorul vostru si eu va multumesc pentru asta! Anticipand intrebarile din comentarii va spun ca aplicatia iDevice.ro este in lucru si ca ea va fi disponibila in curand in App Store. La final trebuie sa mentionez, sa apreciez si sa felicit munca depusa de undercover in publicarea articolelor zilnice cu wallpaper-uri, aplicatii gratuite pentru iOS, aplicatii gratuite pentru Mac si aplicatii la pret redus pentru iOS.

194 COMENTARII

  1. La multi ani si sa creezi in continuare o comunitate puternica de fani apple.In rest pentru noul an, sper sa castig si eu macar un concurs de pe acest site :))))

  2. Zaone, meriți toate felicitările mele, îți mulțumesc pentru toate articolele postate zilnic și îți doresc un sincer La Mulți Ani și multe realizări de acum încolo! Să fii sănătos și să ai multă putere de muncă! 🙂

  3. La multi ani si la cat mai multe articole! Citesc acest blog zilnic de oriunde as fi si nu-mi pot imagina ca as putea sa stau fara stirile de aici. Felicitari!!!

  4. La multi ani toti cei care faceti trafic la zvonuri gj.
    Go go Android =)
    Pacat zaone ca ai si articole bune.
    Pana nu va aparea un iOS calumea,Mac+Galaxy Nexus for me.

  5. @ alexandru cum adica și-a luat iphone 5 pe bani nostri ? A cerut vreodata bani la cineva? Bani vin din alte parti , dar cred ca nu prea te duce pe tine capul ( respecr Zaone la tot ce faci pentru noi 🙂

  6. LA MULTI ANI!!! De cand v-am descoperit sunteti primul bookmark in bara de favorite. Adio iclarified. Tineti-o tot asa, bravo, felicitari!!!

  7. La muli ani ! Sa nu te opresti din munca asta ! Ne ajuti pe multi dintre noi ! Noi te ajutam la randul nostru prin prezenta ! Salut !

  8. Si noi iti multumim pentru ca ai facut mult mai usoara comunicarea intre noi si pentru tot efortul pe care il faci sa ne aduci ultimele noutati.
    LA MULTI ANI

  9. Sa fiti sanatosi si sa va dezvoltati la fel de bine si in viitor. Chiar e un Site/blog destept. Si chiar de nu ai inventat tu roata, o invarti frumos. Succes!

  10. Apreciez stilu, abordarea, prezenta, documentarea si utilitatea multor info din tot ceea ce este iDevice.
    Multumesc de orientare, informatii si prezenta.
    Succese nebanuite si pasiune continua.

  11. La multi ani si sincere felicitari pt tot ceea ce ai reusit sa faci, faci in continuare, si vei face pt comunitatea pasionatilor de ” idevice-uri”!
    Din partea mea ai toate consideratia!
    Multa bafta si succese!

  12. La Multi Ani! Sa ai in continuare timp sa publici rapid toate stirile noi si sa ne tii la curent! Intr-adevar un blog foarte util pentru noi.

  13. La multi ani! De doi ani incoace nu e saptamana sa nu intru macar odata aici.

    Ai grija la iPhone-ul ala din imagine ca s-a cam umflat si trebuie schimbata bateria.

  14. Bravo, ZAONE! Într-adevăr util blogul tau. Meriti toate felicitarile.

    Dar tu câțiva ani faci, daca-mi este permis? Cu ce te-ai (mai) ocupat? Background-ul? Ca ziarist nu cred ca ai fost, deși ești.

    Toată consideratia!