Prima Pagina 4G iPad Mini 4G ar putea fi disponibila abia din 21 sau 23...

iPad Mini 4G ar putea fi disponibila abia din 21 sau 23 noiembrie

  Desi Apple a anuntat la conferinta de prezentare a iPad Mini ca versiunea 4G a tabletei urmeaza sa fie disponibila pentru toata lumea incepand din 16 noiembrie, timpii de livrare ai primelor tablete indica faptul ca abia pe 21 sau 23 noiembrie ar urma sa ajunga primele unitati la clienti. Deocamdata nu se stie daca aceste termene de livrare sunt limitate numai la SUA, ori ele se aplica si in restul globului, insa daca in SUA se livreaza ceva tarziu, e destul de clar ca pe restul globului acele produse nu vor ajunge mai devreme.

  Apple inca sustine ca tabletele iPad Mini 4G sunt livrate la jumatatea lunii noiembrie catre clienti, exista posibilitatea ca termenele initiale de livrare sa fie avansate, insa ce decide Apple vom afla abia in acea perioada.

  • Dragos

    Am primit un email de la Apple si spune ca se poate face precomanda la orice Ipad mini incepand cu data data de 26 octombrie, si incepand cu 2 noiembrie se pot achizitiona in magazinele Apple doar versiune Ipad WiFi only, iar la sf lunii Noiembrie se pot achizitiona si WiFi + NanoSIM (Cellular) .

  • Thomas

    abia astept sa apara in magazinele noastre.:x sper sa’l pot cumpara