iPad Mini este testata pentru prima oara, este desfacuta de catre iFixIT, contine un ecran fabricat de Samsung, are difuzoare stereo

  Unii utilizatori au primit deja tabletlee iPad Mini Wi-Fi Only comandate de la Apple, iar intr-un prim benchmark vedem cat de bine se descurca noul produs Apple. Ea vine cu hardware-ul iPad 2, are un chip A5, cu procesor dual-core tactat la 1 GHz, 512 MB RAM si probabil un chip grafic dual/triple-core. Intr-un prim benchmark tableta are performantele pe care le asteptam deja, adica identice cu cele ale iPad 2 sau iPhone 4S, deci nu trebuie sa va ganditi ca ea va fi mai performanta decat tabletele lansate anul acesta, inaintea iPad 4.

  Mergand mai departe aflam ca iFixIT a dezasamblat tableta iPad Mini si, surpriza, in ea a descoperit un ecran fabricat de catre cei de la Samsung. Desi s-a spus ca Apple va incepe sa renunte la Samsung pentru furnizarea de ecrane, iata ca in cazul iPad Mini acest lucru nu se aplica, desi Samsung nu este singurul furnizor al acestor ecrane. In ceea ce priveste structura interna, implementarea unui Lightning dock si a noului ecran fac tableta mai usor de reparat decat competitoarele Android, iar la final va spun ca tableta are intr-adevar difuzoare stereo, insa ele sunt combinate intr-o singura deschizatura, deci efectul va fi relativ insesizabil.

  In concluzie, iPad Mini se repara usor, are performantele unor tablete iPad vechi si Apple chiar a pus difuzoare stereo, doar ca sunt unul langa celalalt.