Tutorial: Jailbreak iPhone 3GS si iPhone 4 pe iOS 6.0.1 folosind redsn0w 0.9.15 beta 3(Windows Mac)

  Aseara v-am spus ca puteti face jailbreak noului iOS 6.0.1 folosind redsn0w 0.9.15 beta 3, iar astazi revin cu un tutorial pentru cei care nu au reusit sa faca procedura. Totul este cat se poate de simplu, nu trebuie decat sa urmati pasii de mai jos, asa cum sunt ei explicati si veti face jailbreak-ul fara probleme. redsn0w 0.9.15 beta 3 nu recunoaste iOS 6.0.1, de aceea trebuie utilizat in continuare un ipsw al iOS 6.0, altfel programul va refuza sa faca procesul de jailbreak.

  Va atentionez din nou ca ultrasn0w nu este compatibil cu iOS 6.0.1 si pe terminalele care nu au chip A4 nu puteti face update pastrand baseband-ul. Cartelele Gevey decodeaza in continuare baseband-urile vechi.

  redsn0w 0.9.15 beta 3 face jailbreak pentru :

  • iPhone 3GS – tethered;
  • iPhone 4 – tethered;
  • iPod Touch 4G – tethered.

Pasul 1

Descarcati redsn0w 0.9.15 beta 3 de aici.

Descarcati iOS 6 de aici.

Pasul 2

Conectati terminalul la PC/Mac. In Windows mergeti in folderul in care ati descarcat redsn0w, faceti click dreapta pe executabil, selectati Properties iar din meniul nou deschis mergeti la Compatibility si bifati Run this program in compatibility mode for dupa care selectati Windows XP, apasati Apply si apoi ok. Daca nu urmati pasul corect nu veti putea porni terminalul tethered. Pe OS X Mountain Lion trebuie sa aveti dezactivat sistemul Gatekeeper din meniul de setari al OS X, iar executabilul redsn0w il deschideti chiar daca OS X va avertizeaza sa nu o faceti.

Pasul 3

Din meniul principal al redsn0w navigati catre Extras>Select IPSW si incarcati ipsw-ul iOS 6 descarcat la pasul 1. Dupa incarcare apasati butonul back pana reveniti in meniul principal al redsn0w, unde veti apasa butonul jailbreak. Acum trebuie sa introduceti telefonul in DFU MODE. Mai intai inchideti terminalul, apoi apasati Jailbreak, si Next iar redsn0w va va arata cum sa introduceti telefonul in DFU Mode.

  • tineti apast butonul power 3 secunde;
  • fara a da drumul butonului power apasati si pe butonul Home 10 secunde;
  • dupa ce trec cele 10 secunde dati drumul butonului Power si telefonul ar trebui sa fie deja in DFU Mode.

Pasul 4

Dupa ce va implementa cateva exploit-uri, redsn0w va afisa un ecran in care va pune la dispozitie cateva optiuni. Trebuie sa bifati Cydia pentru a o instala, iar daca doriti puteti instala custom bundle-uri, puteti adauga tichete de activare si puteti deactiva un iPhone care are deja jailbreak. Alegeti optiunea dorita, apasati Next si redsn0w va incepe sa faca jailbreak

Pasul 4

Daca totul decurge bine ar trebui sa aveti un iPhone jailbroken insa din pacate “distractia” nu se opreste aici. Terminalul vostru este jailbroken dar aveti un tethered jailbreak, asta numai daca nu posedati un iPhone 3GS cu bootrom vechi. Trebuie sa urmati pasii de mai jos pentru a boota in tethered mode si putea utiliza iOS-ul.

Pasul 5

Reintroduceti terminalul in DFU Mode.

Pasul 6

Urmati prima parte a pasului 3 pentru a selecta din nou ipsw-ul, facand acest lucru evitati afisarea erorii referitoare la missing keys.

Pasul 8

Din acel meniu apasati butonul Just Boot iar redsn0w va porni terminalul tethered si veti putea utiliza dispozitivul fara nici cea mai mica problema.

Dupa ce terminalul porneste, el ar trebui sa fie deja activat de catre redsn0w, insa nu am testat aceasta procedura.

183 COMENTARII

  1. am facut tot ce scrie mai sus pas cu pas exact cum scrie acolo..
    dupa ce se face jailbreaku booteaza singur… si nu e cydia
    iphone 4
    ceva nu e bine..

  2. ideea e ca dupa ce isi face alea Moving applications Installing bundles isi da Reboot si booteaza direct.. teoretic trebuia sa fie thethered… ideea e ca am incercat si pe ipod touch 4 si la fel… nu inteleg ce nu functioneaza..

  3. Eu am o problema , dupa ce fac jailbreakul incerc sa-l pornesc tethered dar redsnow imi spune ca missing keys.plist . Telefonul este un iphone 4 . Vreo idee, ceva ? Am refacut jailbreakul dar la fel dupa ce dau just boot , imi spune missing keys.plist

  4. Vad ca au fost ceva probleme la marea majoritate…si la mine a aparut prima data “missing keys.plist” insa am dat quit la redsn0w am reintrat in el am urmat pasul 3 cu select ipsw si am revenit la just boot dupa care a mers…sper sa functioneze si la voi…bft tuturor

  5. La mine a mers initial tot procesul de JB ok dar nu aparea cydia sub nici o forma si a inceput cu exploit fail. Am reusit sa-l fac cu clean restore 6.0.1 pe un alt computer , apoi jailbreak, restart la computer si apoi boot thetered. inainte de fiecare boot thetered trebuie restartat computerul. La final l-am pus pe computerul unde aveam backup si am facut restore si cam asta este.

  6. Acum, alta problema. Pe telefon, Dupa ce dau connect la retea mea wifi, se conecteaza dar imi apare o alta fereastra de la http://www.apple.com si scrie doar ,,succes” apoi imi dispare reteaua wifi. Am dat connect de vreo 3-4 ori, acum vad ca si-a revenit.

  7. Am incercat sa fac update la ios 6.0.1 fara update de baseband cu beta 3, ca sa pot sa fac jailbreak, iar acum nu prea mai reusesc sa il pornesc telefonul, imi intra tot in recovery mode, procesul l-a terminat, nu mi-a dat nici o eroare, doar cand incerc sa fac ii dau boot imi zice ca lipseste ceva fisier, mai am ceva sanse sa il salvez sau pot sa-l uit?

  8. Am reusit si eu pana la urma, mi-a instalat si cydia, dar problema este ca sus in stanga zice No Service. Care e problema? Am gresit eu undeva sau mai trebuie sa fac ceva? Multumesc anticipat.

  9. Zaone. am reusit sa fac jb pe un 3gs. dar cand intru in cidya mi se inchide. la fel pentru mail si maps. ce as putea sa fac?

    @george. aceeasi problema. nu pot intra in cidya ca sa fac unlock

  10. Mie imi merg absolut toate programele, dar nu stiu cum se face unlock. Din ce-am citit pe net nici nu prea se poate din cauza ca am baseband 05.16.07.

  11. asa si eu de pe la vreo 5 m-am tot chinuit si acuma 2 ore am reusit 🙂 deci eu am facut jailbrak ,am dat restore si apoi am facut iar jailbreak si apoi inainte sa faci just boot dai la Extras apoi dai la select IPSW si selectezi ios 6 si o sa iti mearga

  12. mi-a aparut ananasul ala muscat sau ce-o fi dar tot nu pot intra in cydia. ce sa mai fac..am incercat absolut orice…ma poate ajuta cineva.ms mult sorry pentru double post

  13. Am instalat Instal0us ş2i mi-a cerut reboot, şi acum când dau click pe icoana Cydia sau Instal0us încearcă să se deschida şi apoi crash
    Reiau tot procesul sau doar de la Boot Tethered ?
    Mulţumesc.

  14. Am apucat să pun vreo două tweakuri, și mi se tot rebutează din 5 în 5 secunde … Screw beta & tethered !
    Restore si rabdare pana când apare ceva steady !

  15. mi am facut restore la iphone ( ios 6.0.1)… am luat redsn0w 0.9.15b3, am pus redsn0w in win xp … dar am o problema, cand dau la select IPSW si aleg iosul care dabea l am pus apare ” That IPSW is not supported by this version of redsn0w. Poate cineva sa ma ajute :-s ?!

  16. Foarte bun tutorialul, a functionat din prima, merge perfect. Asteptam cu nerabdare varianta Untethered acum, cat mai curand sper. Multumesc

  17. @SoraRadu, iti trebuie iOS 6, tu mai mult ca sigur ai downloadat iOS 6.0.1 de asta iti apare ”That IPSW is not supported by this version of redsn0w”.

  18. salut, am facut si eu o prostie,am dat actualizare din itunes iar akm nu ma lasa sa activez iphone-ul….imi cere o cartela sim valida si nu merge nici prin wi-fi….e un iphone 3gs….ma poate ajuta cnv si pe mine?multumesc anticipat

  19. Fixed , problema este de la DFU , trebuie sa apesi simultan 10 sec home+power button , apoi da-i drumu la power button si tii apasat in continuare home button.
    Pentru cei cu missing list ceva…

  20. Salut
    Am facut Jailbreak cu acest tutorial la versiunea 6.0.1. si i-am dat si obtiunea de Dawngrade from Ipad baseband.
    am instalat din cydia Ultrasn0usi tot nu i-mi apare reteaua i-mi scrie nici un serviciu
    Versiune 6.0.1(10A523)
    Firmware modem 05.13.04
    ce pot face sa am semnal la telefon?
    multumesc anticipat

  21. Iphone 4 – iOS 6.0.1 -> am facut jailbreak, l-am inchis si apoi l-am deschis cu redsn0w just boot dar nu imi apare cydia.Aplicatiile “neplatite” pe care le am merg, dar nu am cydia.Vreo idee?

  22. Inca ceva,cand incerc sa adaug o noua aplicatie prin itunes..cand dau sync ma intreaba daca sunt sigur ca vreau sa sterg 2 aplicatii din iphone dintre care una e weather ! Foarte ciudat !

  23. am incercat toate variantele posibile,ba primesc exploit fail, ba missing keys .plist. din cauza asta nu suport redsnow…tot timpul a avut probleme. snowbreeze era mult mai bun. pacat ca nu au mai continuat pe 6.0 si 6.01

  24. La mine nu merge zice Missing Keys.plist data for this build si mai jos Device iphone 4 ECID asa un cod si Build iphone3,1_6.0.1_10A523 si numai trece la Next Care ma ajuta si pe mine ? MS

  25. am luat ios 6 de aici. nu am modificat deloc ipsw-ul. dupa ce am intstalat ios 6.01 si am facut JB,nu functiona game center,mailul,maps si nici macar safari….putem sa joc doar jocurile luate din app store.

  26. am gasit pe un site din afara urmatorii pasi pentru tethered boot ca sa evitati missing key.plist error.

    Step 14: You still need to rerun Redsn0w to boot tethered. Launch Redsn0w again.

    Step 15: Click on Extras button.

    Step 16: Then click on the Select IPSW button. Navigate and select the firmware file download in Step 2.

    Step 17: Then click on the Just Boot button.

    Step 18: You will now be prompted to plug your iOS device to the computer and switch it OFF again. Follow the instructions and click on the Next button to move to the next screen:

    Step 19: You will now need to put your iOS device into the DFU mode. Redsn0w will take you through the necessary steps:

    (a) Hold the Power button on your iOS device down for 3 seconds:

    (b) Now simultaneously hold the Home button and keep the two buttons pressed for 10 seconds:

    (c) Now release the Power button while keeping the Home button pressed until Redsn0w detects the device:

    Step 20: Redsn0w will recognize the iOS device in DFU mode and apply the limerain exploit (remember to release the Home button). Your iOS device will reboot and a pineapple logo will appear, indicating a tethered boot.

    Step 21: Wait for the process to complete, once it is complete, you should see the Lock screen on your iOS device.

  27. salut
    ajutati-ma si pe mine va rog cu ceva
    incerc sa aduc la 6.1 un iphone 4 care pana acum avea 5.1 cu jailbrak pe el
    nici din actualizare sotware telefon nici din itunes nu ma lasa sa il duc la 6.1 si imi da eroare …
    vreau sa sterg tot ce aveam pe el inainte si sa fie la 6.1 curat… pt a-l face cadou cum fac asta
    multumesc mult

    Citeste versiunea originala pe: http://www.idevice.ro/2012/11/13/tutorial-jailbreak-iphone-3gs-si-iphone-4-pe-ios-6-1-beta-2-folosind-redsn0w-0-9-15-beta-3windows-mac/#ixzz2Cb5jr6LI
    Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial

  28. A mers totul super ok datorita lui “lupul alb” , insa sunt 2 probleme cand ii faci jb la 6.0.1 tethered iPhone 3GS, 1: Cand vrei sa descarci din Installous direct de pe telefon o aplicatie nu merge instalata, da erroare la fiecare aplicatie, 2: nu poti salva nimic in “NOTITE”, nu ramane salvat, in rest totul e ok.

  29. Salut ! Am si eu o problema ca si alti posesori de 3gs-uri. Am probleme cu semnalul si 2G si 3G ,cand are semnal ful ,cand scade la o liniuta ,cand apare no service. Am schimbat si antena cu tot cu buzzer si la fel. Ajung la concluzia ca e din soft. Iphone 3GS IOS 6.0.1 bb 05.16.07. Am inteles ca sunt ceva probleme cu bb asta. Poate cineva sa imi dea o parere , un sfat , o rezolvare…? Imi vine sa ma urc pe pereti de cate ori vb la tel si se intrerupe. In rest ca ios e ok, se misca foarte bine. Precizez ca nu are JB.

  30. Lupule, al meu are new bootrom, 3gs si a mers , nu am nici un fel de problema, vad ca dupa un restart si-a revenir “Notite” imi salveaza, inainte nu imi salva. Deocamdata merge destul de bine.

  31. Salut dupa ce m-am chinuit vreo 6 ore +- 1 … am reusit sa fac jailbreak pe 3gs la 6.0.1 dupa foarte multa chinuiala nu vroia era blocat in restore si din restore in iTunes tot dadea erori 🙂 , nu vroia cu niciun loader …acum este aprins merge etc , insa nu merge wifi-ul pe el .. aveti cumva idee care e buba? ca ma doare capu’ c-am rau :)) este vreo problema a firmware-ului? intreb ca nu sunt la curent si n-am mai pus mana de mult pe un iPhone…Multumesc, astept raspuns

  32. Heloo,

    Am descarcat de aici redsn0w si IOS 6.0.1 si cand dau select IPSW imi spune urmatoarea chestie ,, That IPSW is not supported by this version of redsn0w. Figerprint si un cod foarte lung. Am icercat de mai multe ori si tot la fel… Cum procedez sa imi recunoasca IOS-ul. merci

  33. Mda depinde .. Pune iOS 6 normal o sa mearga, nici l-a mine nu a mers decat cu snowbreeze 6.0.1 si pus cu iTunes… Am o alta problema dati-mi un sfat va rog .. Am pus 6 pe 3GS … asa am inteles ca respectivul i-ar fi facut update la baseband de la ipad si ca de asta s-ar restarta si nu merge reteaua wifi-ul si bluetooth-ul pe el (nu ii apare nici imei-ul)… din cate am inteles momentan nu exista remediere pentru asta , nu se poate face downgrade la baseband ori umblat pe placa de baza care e din rasinii si pretentioasa ori asteptat o solutie ori aruncat 🙂 … UN sfat va rog sau daca aveti idee cat de cat despre
    Multumesc

  34. Am urmat toti pasii,am facut jailbreak de nenumarate ori,dar de data aceasta nu imi instaleaza Cydia. Am incercat sa instalez manual cu programul putty dar nu merge nici asa. Daca are cineva vreun sfat,e binevenit.Multumim zaone pt efortul depus.

  35. Am descarcat redsn0w si IOS -ul prin shortcut-urile facute in acest tutorial si cand incerc sa incarc IPWS-ul imi spune ca acest IPWS nu este suportat de acest redsn0w. Daca a mai patit cineva sa imi spuna va rog cum a rezolvat problema. Multumesc anticipat.

  36. salut, acum 2 zile am incercat sa fac un jb pe un iphone 4 si primeam eroare in redsn0w: “missing keys.plist data for this build”, iar acum primesc si pe un 3gs amandoua cu 6.0.1. stima

  37. De cand a aparut ios 6 am dat upgrade la soft…e destul de ok,sunt multumit…dar urmeaza o intrebare : cand apare mult asteptatul (cel putin de mine) jailbreak untethered?Multumesc!

  38. Salut, am o problema si sper sa ma ajutati. Am instalat ios 6.0.1 pe iphone 4, i-am facut jailblreack toate bune, dar multe aplicatii nu functioneaza: safari se deschide si ae inchide, game center apare incarcare si sta asa, jocurile care utilizeaza game center nu merg pt ca incearca sa se conecteze la cont si sta doar pe incarcare… Si altele. Cum as putea avea un ios 6.0.1 complet functional?

  39. L-am urmat cat se poate de corect ! Spune clar ca versiunea de ios nu ii compatibila cu programul. Decat sa fi atata de “smecher” mai bine ai ajuta ! Atata stii sa spui , urmeaza tutorialul. Nu toti suntem atata de idioti incat sa il urmam si sa nu functioneze defapt !

  40. Deci, am urmat turorialul complet, cand dau sa selctez ipsw de 6.0 da eroare, la fel face si pt cel de 5.1.1(sugestia lui flavyus). Dk ma poate ajuta cnv? Am ipod touch 4g

  41. Super bun tutorialul. M-a scos din beleaua de a ramane fara telefon (am facut update din greseala de la 5.1.1 la 6.0.1 si nu am telefonul neverlocked). Oricum o singura problema identific acum: nu mai imi apar notificarile, de nicio culoare. Nici de la facebook, nici de la whatsapp si genul acesta de programe. Ele sunt active din setari, insa daca te cauta cineva prin intermediul acestor programe, telefonul nu ma anunta decat daca intru el in ele. Ce as putea face? I s-a mai intamplat cuiva? Am auzit ca ar fi din cauza ca e un jailbreak tethered. Precizez ca am un 3GS. Va multumesc!

  42. deci… am urmat toti pasi.. a mers ok a luat cydia.. am instalat ultrasn0w. am dat restart..just boot…am instalat si fixerul…restart..just boot si surpriza….imi vede carrier dar imi da no service (bb 06.15.00) ….innebunesc… la 5.1.1 la fel am avut pe el 4.1 numai reusesc sa-l bag…cred ca arunc marele super smecherul iphone 3gs pe geam…nu putea sa faca si ei ca samsung… copiezi softul pe tel si dai instal….:| mai simplu de atat nu se poate
    deci il arunc sau merge facut? merci.

  43. Andrei, trebui din redn0w sa bagi ipsw de 6.0.0 (chiar daca tu ai 6.0.1), si incearca sa o iei de la capat in felul asta, la mn doar asa a mers, tot 3GS, singura chestie e ca nu mai imi merg notificarile, dar asta e de la jailbreak cred…

  44. Celor care va zice not supported cand selectati ipsw 6.0, trebuie sa aveti itunes 11 instalat si garantez eu ca va merge.
    Deci instalati itunes 11 si dati select ipsw 6.0 si va merge, 6.0 nu altceva. 🙂

  45. zaone la un iphone 4 neactivat urmand tutorialul tau dupa ce apas jailbreak si selectez install cydia sta putin si imi da exploit failed….ai idee dc ?

  46. Salut zaone.
    Pot sa-i fac jailbreak la iphone 4 ios 6.0.1.?
    Daca se poate in caz ca nu mai vrea sa fie jailbreak pot sa instalez alta versiune mai veche sau aceeas versiune? Stima
    Andru

  47. Salut, am un iPhone 4, a fost pe 5.1 i-am facut update si jb. toate bune merge tot, dar nu imi apare cydia. S-a mai intamplat cuiva?

  48. salut…totul perfect pana a trebuit sa dau un restart pentru ca am instalat o tema din Cydia…
    dupa ce se restarteaza nu mai vrea sa deschida Cydia…intra si iese imediat!
    ce trebuie facut exact?

  49. ioane conecteaza iphone ul la laptop deschide redsnow pune iphone in dfu mode si dai iar Just Boot de fiecare data cand ti se inchide iphone ul trebuie sa il deschizi asa cu just boot fiindca ai un jailbreak tethered

  50. merge perfect,urmati pasii din postul lui “lupul alb” penttru a putea porni iphonul tethred. pentru cei cu “key missing files”

  51. 3gs pe care am avut ipw 5.1.1 (cu downg de bsb) … am facut restore in iTunes si ma dus la 6.0.1 … si evident tb si activat … HELP!!!

    ce ipw sa dau jos?

    ce pot sa fac?

  52. in mod normal ar trebui sa il fac cu ipw 5.1.1 nu? … iar cand am dat pe tabel la ipw 6.0 mi-a descarcat 6.0.1 … si facand cu ipw asta cand ii dau pe cydia iese din aplicatie

    iar cu ipw 5.1.1 in timpul jb mi se blocheaza … error 7 sau ceva de genul

    o sa mai incerc inca odata dar macar sa stiu cu ce ipw sa incerc 😐

  53. incerc sa ii dat un BOOTh la iphone 3gs si problema este ca dupa ce l am oprit fortzat nu mai vrea sa porneasca…ma ajuta si pe mn cineva v a rog mult.

  54. nu reusesc sa introduc 3gs ul in dfu mode…nu vrea nici cum, am incercat de o mie de ori…a luat o razna, porneste, se stinge iar porneste iar se opreste si tot asa….nu intra nici cum in dfu sa ii dau boot. mentionez ca am iso 6.1 tethered.

  55. Salut baieti!
    Am un iphone 3GS iOS 6.0.1 necodat, serial nr 88134 etc.
    Am incercat cred ca de vreo 10-20 ori sa fac asta, in fine acum…m-am invatat cu toata miscarea insa am o problema, nicio eroare.
    Execut fiecare pas perfect, dar Cydia nu imi apare pe ecran! boot tethered, totu ca la carte, dar pur si simplu nu am iconita pe display!
    Ce e de facut? 🙁 doar sa astept pana apare modul untethered?

  56. @zaone: Daca folosesti aceasta metoda, functioneaza perfect (chiar pana la cel mai mic detaliu si aici ma refer decodarea cu ultrasn0w si ultrasn0w fix), e normal ca dupa asta sa nu mai mearga nicio notificare?

  57. @zaone: nu m-am jucat niciodata cu SAM… nu cumva e din cauza ca e jailbreack tethred? Ca pana acu ceva vreme aveam 5.1.1 untethred si nu aveam probleme; si de asemenea acu vreun an sau 2 am avut 4.2.1 tethred si de asemena nu primeam notificari…

  58. Salut! am o problema, dupa ce fac jailbreak si instalez cydia nu pot sa instalez aplicatiile pe iphone si-mi apare mesajul : “Instalarea … a eseuat”. Cum pot sa rezolv?

  59. Salut. Am urmat tutorialul in amanunt , am finalizat jailbreakul, am cydia dar nu-mi sincronizeaza aplicatiile. Care e problema ?

  60. zaone!
    Am un iphone 4, 32GB..i-am facut update la 6.0.1 cu baseband 04.12.02, telefonul nu s-a blocat, nu nimic, cred ca e neverlocked ca l-am luat la mana a 2-a…dar acum nu mai am jailbreack-ul facut pe el, nici cydia nici instalous, nimic..daca aplic tutorialul asta nu-i nici o problema sa se blocheze pe vre-o retea?
    Merci!

  61. @zaone. Aplicatiile sunt luate de pe torente si mergeau pe 5.1.1. Am fost nevoie de updatez sa-mi vada neverlocku. Dar cum ti-am spus , am facut in amanunt fiecare pas din tutorial, am si cydia dar totusi imi da eroare la sincronizare.

  62. deci pot sa-i fac fara probleme?.. presupun ca daca era blocat vreo data in vreo retea daca-i dadeam update se bloca daca era decodat cu soft de ipad.

  63. So, am urmat pasii din tutorial de vreo 3 ori si nu merge. Am un iPhone 4, facut neverlocked de curand. I-am facut update din iTunes la 6.01. toate bune si frumoase insa dupa ce ii fac jailbreak nu numai ca nu imi apare cydia dar nici nu imi mai merge safari sau alte aplicatii precum calendarul, dau click pe ele sta putin si iese.
    Am urmat exact tutorialul(zic eu), am inchis telefonul, am selectat la extras ISPW 6.0, i-am dat back, i-am dat jailbreak, am bifa de install cydia, intra in DFU, incepe isi face toate procesele(pe ecranul negru) isi da restart si cand porneste se manifesta cum am scris mai sus, fara cydia instalat, safari nu merge…
    A mai patit cineva? vreo solutie?

  64. am facut exact ca in tutorial. dupa bootare imi apare acel ananas dar cydia nu este de gasit ? vreo solutie sau trebuie sa repet procedura ?

  65. e un 3gs si i-am pus ios 6 si am facut jailbrake dupa tutorialul asta. ok cum aflu ce baseband are? ok poti da mai multe detalii legat de ce as putea face?

  66. adica cum? scuze ca intreb atat dar nu e telefonul meu si vreau sa il duc amicului functional…..da mai multe detalii ( fac jailbrake dupa tutorialul de aici , dupa instalez ultrasnow si dupa ce fac ca sa ii mearga cartela? ma batea gandul sa ii fac downgrade la 511 dar nu am shsh)

  67. dupa ce am facut toate cele si instalare ultrasnowfixer si dupa ultrasnow am dat bootare cu redsnow si imi spune missing key.plist si ramane blocat in boot

  68. am si eu o intrebare ZOANE , la un iphone 4…ios 5.1.1…….. bb 04.12.01 jailbreack am cydia instalata dar nu pot instala instalous acolo in cydia canf dau sa inatalez imi zice eror 404 ceva legat de server e….exista vreo rezolvare ?

  69. mihai da a murit istalous dar mai este unul unde poti sa descarci gratis applicatile :)nu stiu daca ma lasa zoane sa spun numele programului pe site 🙂

  70. sergiu asa am patit si eu cu missing kye list incearca de vreo 3-4 ori la extras – select IPSW si apoi selectezi unde ai pus IOS 6.01 dai pe el si gata o sa iti mearga 🙂

  71. Stie careva de ce nu merge sa fac Jb la un 3gs ? Il duc pana in pasul 4, intra in dfu mode, jailbkreakul porneste pe calc, se continua pe telefon, imi apare si ananasul , dar acolo in loc sa stea sa instaleze scrie se incarca bara aia cam un sfert si apoi sare tocmai la final. Telefonul porneste dar jb nu e facut – cydia nu e instalata ! Imi scapa ceva? Nu am mai lucrat demult cu 3gs..

  72. salut. va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Am efectuat toti pasii. se deschide tel am cydia instalata tot e ok cu exceptia ca nu intra pe retea. Va rog sa ma ajutati cu un sfat….PLSSSSS

  73. Salut tuturuor. Am si eu un Iphone 3gs codat(nu stiu reteaua) cu 4.1 pe el si vreau sa ii fac update la 6.0.1. Este oldbootrom.. si bb 6.15.00 si as vrea sa stiu daca pot urma cu incredere tutorialul pentru ca sincer nu as vrea sa sfarseasca in servixe. Multumesc anticipat

  74. faci updateu` la 6.0.1, apoi faci jailbreak. selectezi doar install cydia. dupa asta selectezi jailbreak iar, debifezi install cydia si bifezi downgrade baseband. daca vrei sa ii faci si unlock intri in cydia, bagi sursa, instalezi prima oara ultrasn0w fixer si dupaia ultrasn0w.

  75. Am un iphone 3gs blocat orange romania , are pe el soft 4.1 si modem firmware 05.13.04 . In cydia sunt salvate urmatoarele shsh : 4.1 4.2.1er1 4.3.1 5.0.1 6.0.1 . Pot sa fac update la ios 6.0.1 si sa am unlock , sau macar la ce versiune pot ? A fost la 2 serviceuri pentru ca nu se mai incarca , am schimbat bateria si acum se incarca dar se mai reseteaza . La primul service nu i-au facut nimic iar la al doilea au spus ca nu merge bagat decat 4.1 si ca tel e stricat , s-a bagat de prea multe ori softul pe el si au ramas “bucati de soft ” . Exista macar asa ceva ?

  76. Am o problema, iau IPSW-ul, si cand ii dau select in redsnow, imi zice ca nu este suportat de aceasta versiune a redsnow..ce pot face? help mee

  77. Salut zaone. Vroiam sa-i fac jailbrek la ios 6.0.1. pe iphone 4 si am urmat pasi de mai sus dar eu am windows 7 si la ” Compatibility si bifati Run this program in compatibility mode for dupa care selectati Windows XP” te referi la ce sistem de operare avem nu? dar nu este wind 7 doar viista. are ceva daca ii dau compatibility wind xp sau vista? ms

  78. Salut am un iphone 4 cu gevey si as vrea sa ii fac acest update.a mai fost facut jailbreak pe el deci am cydia.versiunea actuala este 4.3.3 iar firmware 04.10.01.ma intereseaza daca isi pastreaza basebandul si dak il mai pot folosi pe post de tel si nu ipad:)..multumesc anticipat apropo in cydia la shsh imi apare 6.0.1;)

  79. Salut… Am tot citit comentariile si nu ma clarific…Nu imi intra in DFU MODE… ramane stins , am incercat de mai multe ori…Imi palpaia logo-ul, i-am dat un restore cu iTunes… Incerc din nou sa intru un DFU MODE si degeaba( imposibil am incercat de prea multe ori ca sa fiu bata).E un iPhone 4….Merge sau il arunc pe geam?

  80. salut ZAONE,
    poti sa ma ajuti te rog? am un iphone 4 codat tele 2 suedia cu IOS 6.0.1 firmware 04.12.02 si vreau sa stiu daca exista vreo solutie de unlock sau jailbreak care sa nu ma puna sa-l activez din nou pentru ca nu am cartela de suedia si mi-e frica ca nu il voi mai putea sa-l folosesc deloc. momentan are 6.0.1 si as vrea macar jailbreak dar mi-e frica ca nu mai am cum sa-l activez…acum este activat dar nu are jailbreak.

  81. ZAONE ma bate gandul sa-i fac update la 6.1 si ulterior as vrea sa fac cu evasi0n – iOS 6.0-6.1 Jailbreak
    o sa imi ceara activare sau ceva? risc sa nu mai mearga deloc? cu deblocatul m-am lamurit ca este imposibil doar prin imei mai pot face pe baseband-ul meu. dar macar sa am ultimul soft plus jailbreak
    multumesc anticipat pentru ajutor

  82. am un iphone 4 si imi apare dupa prima restartare din redsn0w, missing keys.plist data for build: …. si ramane asa, nu se incarca bara de jos.

  83. hey , am facut tot ce ai scris , dar nu mia mai aparut niciun panou in care sa aleg cydya , zice “missing key…..”si inca ceva , si nu mi se mai deschide telefonul =.=.