IntelliScreenX apare in App Store, nu functioneaza sa cum iti imaginezi

  La lunga lista a tepelor care exista in App Store-ul celor de la Apple, adaug astazi si aplicatia IntelliScreenX – Notification Center the way it should be!. Daca aveti un iDevice de cateva luni de zile, atunci probabil stiti ca IntelliScreenX este un tweak foarte interesant care transforma LockScreen-ul iDevice-ului vostru in ceea ce vedeti mai sus, insa el poate fi instalat doar prin jailbreak. Ei bine un dezvoltator tepar s-a gandit ca ar putea sa pacaleasca extrem de multi oameni, asa ca a pus in App Store screenshot-urile unui iPhone cu IntelliScreenX, a pus descrierea tweak-ului, insa aplicatia nu face absolut nimic din ceea ce vedeti in imagini.

  Cei care au cumparat aplicatia spun ca ea este doar un ceas si nimic mai mult, asa ca aveti extrem de mare grija sa nu achizitionati asa ceva din App Store deoarece veti cheltui bani aiurea pe o teapa.

9 COMENTARII

  1. de fiecare data cand am CUMPARAT ceva din app store si nu am fost multumit de produs, am primit banii inapoi fara nicio discutie.
    de exemplu, la un moment dat cautam un client de exchange pentru a-mi configura e-mail-ul de la birou. Am descarcat 6/7 app pana am gasit ceva care sa ma mutumeasca. Pentru restul am cerut refound si am primit banii inapoi.
    drept urmare nu prea inteleg “cheltuirea banilor aiurea”
    A cerut cineva banii inapoi si nu i-a primit?

  2. ciudat este ca exista oameni care si crackuiesc aplicatiile astea”tepe” pt ca aceeasi aplicatie se gaseste si in installous:)

  3. Vlad cum fac sa iau si eu banii inapoi de pe un produs ? Este vorba despre o tranzachtie in-app purchase pt un joc..am luat niste bani si nu mi-au aparut in joc…cum pot sa fac ? mc frumos

  4. Omu’ a dat si a fugit! Probabil cel mai bine e sa cereti refund direct de la cei care au facut aplicatia. Acum 1 an la BB asa am facut! Bafta