iPhone 5 ruleaza IntelliScreenX, solutia de untethered jailbreak pentru el si iOS 6.0/6.0.1 se apropie de lansare

32

  In cursul noptii trecute planetbeing, unul dintre hackerii care dezvolta solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6/6.0.1 si unul dintre dezvoltatorii IntelliScreenX, a blamat refuzul celor de la Apple de a retrage rapid din App Store aplicatia falsa IntelliScreenX. El a publicat si o imagine in care ne demonstreaza ca IntelliScreenX functioneaza pe iPhone 5, si desi jailbreak-ul a fost facut dispozitivului, hackerul spune ca anumite componente cheie ale acestuia lipsesc, zilnic sunt descoperite noi buguri si solutia nu este deocamdata pregatita pentru o lansare publica.

Can’t say too much, but we’re still missing critical pieces so it’s not releasable right now. Believe me, we’d love to release it asap. It’s mostly working, as you can see, but I run into weird bugs every day and have to fix them as they come up. It’s unlikely we’ll see a tethered JB for later devices. They’ll likely be untethered or nothing unless we find a bootrom bug. I meant if a JB comes out for the 4S, it’ll probably be at the same time as for the other devices, not earlier. 

  Chiar daca solutia de untethered jailbreak nu este gata acum, cand va fi gata ea va functiona pe toate iDevice-urile, inclusiv pe iPhone 5, iPad Mini, iPad 4, etc. Planetbeing nu a spus o posibila data la care solutia va fi lansata, insa a afirmat ca nu va fi aleasa o zi de duminica pentru lansare, deci probabil vorbim despre o zi de sambata sau o zi plasata in mijlocul saptamanii. Acest aspect este oricum prea putin important, insa important este ca solutia se apropie incet, dar sigur, de lansare.