Prima Pagina Apple Scott Forstall este prezentat ca fiind angajatul Apple care semana cel mai...

Scott Forstall este prezentat ca fiind angajatul Apple care semana cel mai bine cu Steve Jobs

  Scott Forstall a fost concediat din pozitia de SVP al echipei care dezvolta iOS-ul in cadrul Apple, acum este un consilier al CEO-ului Tim Cook si desi unii nu erau multumiti de modul in care se comporta fostul SVP, altii il lauda. Conform unor fosti angajati importanti ai Apple, Forstall era SVP-ul al carui stil de conducere era cel mai apropiat de cel al lui Steve Jobs, unul dintre ei avand curajul de a ii atribui denumirea “domnul Apple” pentru modul in care cunostea compania.

The word that worried me the most in the press release was in the first sentence. The word was “collaboration”. Close your eyes and imagine a meeting with Steve Jobs. Imagine how it proceeds and how decisions are made. Does the word collaboration ever enter your mind? Not mine. I’m just sitting there on pins and needles waiting for the guy to explode and rip us to shreds because we phoned it in on a seemingly unimportant icon.

  Forstall nu era iubit la Apple, avand deseori confruntari cu alt vicepresedinti, insa aceasta caracteristica il apropie atat de mult de Steve Jobs, fostul CEO facand daor ce dorea, fara a tine cont de parerile altora. Se pare ca Forstall lucra la fel, multi nu erau foarte multumiti de acest stil de conducere, insa pe de alta parte unii considerau ca Forstall este succesorul pe care Steve Jobs ar fi trebuit sa il lase la conducerea companiei, insa stim cu totii ca lucrurile nu au stat asa.

  Mai multe informatii puteti citi pe blogul unui fost inginer senior al Apple si intr-un interviu al unui fost director.

 • Mircea Mihai

  Păcat că a pus atât de mult suflet și la urma a fost aproape dat afară. Vă imaginați câte sute de nopți a pierdut omul ăsta doar ca să facă ce a făcut?

 • Radu

  nu il vor da afara, este si el un brand, vor avea grija sa l pastreze si cu siguranta o sa mai aiba un cuvant greu de spus…in luarea unor decizii.Om trai si om vedea.

 • chicodex

  Da saracul de el mi se rupe sufletul,cate sute de nopti a pierdut saracul,nu imi vin sa cred,este de neconceput….
  Ia fii atent,eu lucrez de peste 6 ani 24 de ore cu 24,adica 24 stau la serviciu fara intrerupere si 24 acasa.
  Maximul orelor lucrate in romania este de 178 pe luna,eu lucrez dublu si anume vreo 360 doar,nu am carte de munca,nu am concedii,nu am asigurari medicale,nu nimic,iar mega salariul meu este de 8 milioane,wtf!!!
  Cum se chinuie el cu zeci de milioane $$$$ plus alte zeci de milioane in actiuni,cred ca este foarte dificil,cu siguranta ar da orice sa imi fure postul.

 • gabriel

  total deacord cu articolul… avea si cea mai multa carisma pe scena!

 • Cadillac

  @chicodex pe langa cate ore lucrezi, mai e destul de important, poate mai important, ce ai realizat lucrand. Avea un prieten o vorba de milioane pe tema asta: romanul se lauda cu cat a lucrat, americanul se lauda cu ce a realizat.

 • Cadillac

  @ chicodex P.S. Tu crez ca aluia i-a picat din cer in brate tot cea are acum?

 • Relu

  @Chicodex Nov 12 – 19:17

  Nu te obliga nimeni sa lucrezi 24/24 pentru 800 lei/luna. Sunt sigur ca daca ti-ai dori un job mai bun, l-ai găsi.
  Iti recomand sa îl cauti pe Brian Tracy pentru binele tau.

  Referitor la Scott Forstall, eu m-am bucurat ca nu se mai ocupa de iOS, poate acum îl vor mai modifica putin, deși sunt mulțumit si cu ce am acum.

 • Mihai

  Cu siguranta va fi interesant de vazut ce are de spus Johnny Ive in legatura cu design-ul IOS. Adevarul e ca functionaliatea e super, dar avand deja iPhone de 3 ani jumate, devine un pic monoton, mai ales ca inainte de iPhone obisnuiam sa schimb telefoanele destul de des.

 • Mihai

  Sa nu ma intelegeti gresit ! Nu sugerez ca android ar fi solutia pentru ca in primul rand design-ul interfetei la android arata absolut jalnic. Windows phone arata bine, dar n-as da niciodata simplitatea si infrastructura IOS-ului pe nimic, deci astept tot de la ei un refresh de imagine la IOS.

 • chicodex

  Da relu imi doresc un job mai bun,cat de simplu poate sa fie in momentul in care ai de toate si crezi ca poti da sfaturi.Locuiesc intr-un oras din provincie destul de modest,unde majoritatea locuitorilor nu preau au ce lucra iar cei ce lucreaza au nici 650 de lei pe luna,sunt milioane de astfel de romani in tara asta,voi unde traiti?
  Cam ce as putea eu face?Crezi ca nu am cautat,am stat si in bucuresti,unde trebuie sa dai pe chirie cat nu castigi,am facut si o facultate,am incercat si prin strainatate si cu toate astea tot acasa am ajuns…..EU stiu ca este usor sa dai sfaturi din postura unui om care are o casa,un job bine platit,o familie,etc….Dar tu sunt sigur ca poate nu ai trecut prin viata si problemele mele,iar aceste experiente nu le alegi,pur si simplu viata ti le da….In rest e frectie la picior de lemn.