Prima Pagina Android Tableta iPad genereaza 98% din traficul de internet facut de pe tablete,...

Tableta iPad genereaza 98% din traficul de internet facut de pe tablete, Google Chrome are mai multi utilizatori pe iOS decat pe Android OS

  Tableta iPad a fost intotdeauna prezentata ca fiind un produs excelent pentru navigare pe internet, iar un studiu recent afirma ca 98.10% din intreg traficul facut pe internet de catre tablete este generat de iPad. Restul tabletelor Android, sau cu alte sisteme de operare, au o cota de piata infima, insa ca sa fiu sincer mi se pare exagerat de mare procentul oferit iPad. Practic aceasta cota de piata detinuta de tableta iPad este mai mare decat cea detinuta de iPhone si smartphone-urile Android pe piata smartphone-urilor, dar acolo vorbim despre mult mai multe dispozitive.

  Lasand tableta iPad la o parte, aflam ca browserul Google Chrome este mult mai utilizat pe iOS decat pe Android OS, 2.33% dintre iDevice-uri avandu-l activ si utilizandu-l zilnic, in timp ce doar 2.13% dintre terminalele Android raporteaza acelasi lucru. Cifrele sunt interesante, nu stiu cat sunt de adevarate, insa daca nu au fost falsificate, ele prezinta o imagine complet diferita a spatiului mobil si Apple pare sa il domine fara drept de apel.

 • Andrei78

  Cei care isi iau tablete cu Android le iau pentru a le folosi drept rame foto ?

 • Hybrid

  Neah …deobicei cei care au Android le folosesc sa isi piarda timpul cu jocuri tampite….cel putin asa mi-am facut eu o idee dupa cati posesori de Androizi cunosc.

 • Manelisti

  cifrele nu sunt de loc umflate .. 🙂

 • Manelisti

  legat de chrome nu uita ca is mai multe terminale Android decat IOS deci daca am calcula in functie de numarul de utilizatori atunci is mai multi cu android

 • Sunt foarte multe terminale Android care nu se conecteaza la internet, deci cifrele se egalizeaza pe undeva. iPhone-ul genereaza mult mai mult trafic de internet decat terminalele Android.

 • ikx

  E foarte posibil ca browser-ul de pe tablete android sa fie luat in considerare ca si client desktop (spre ex pe iPad daca dai realitatea.net te duce la versiunea mobila, pe tableta android te duce la versiunea desktop).
  E clar ca-i mai mare traficul pentru iPad dar de cand cu Nexus 7 exista multe tablete cu android si n-au cum sa se limiteze la 2%.