iPhone 5 reapare pentru scurt timp in stocul Orange Romania

  Daca asteptati sa achizitionati un iPhone 5 de la Orange Romania, atunci va anunt ca operatorul a repus terminalul in vanzare in aceasta seara. Din pacate putine unitati sunt disponibile acum pentru utilizatori, insa se zvoneste ca in zilele urmatoare un nou lot de terminale ar urma sa ajunga in Romania pentru toti operatorii. Presupun ca maine dimineata mai multe modele ale iPhone 5 vor fi disponibile in magazinul online si daca nu ati cumparat unul, ar fi bine sa urmariti ce se intampla.

20 COMENTARII

  1. Foarte, foarte scump. La abonament Pantera 20 cu prelungire pe inca 2 ani trebuie sa platesti cam 524 euro, hotie pe fata, asa ca am optat sa-mi pastrez ip.4 si sa-mi cumpar un iPad mini.

  2. @sdsds ce model ai achizitionat de la emag luni ? White/Black/16/32/64 ?
    Intreb pentru ca sunt in asteptare la ei de o saptamana si au spus ca nu au primit NIMIC pana acum…

  3. Si eu tot de 16 alb am precomandat, era singurul disponibil pentru preco, si mi-au spus ca nu au primit nimic…
    Multumesc pentru info !

  4. Nu inteleg de ce va agitati. Vor fi suficiente device-uri disponibile la sfarsitul lunii, cel tarziu in prima saptamana din Decembrie. Si la preturi ceva mai decente.

  5. Vreau sa cumpar un terminal la lansare nu dupa jumatate de an! Sa nu pot cumpara prin operator dupa 2 ani o fidelizare pt un terminal pe care il doresc nu mi se pare normal(cel cu 64 gb).

  6. Eu am resit sa prind unu resigilat de la emag saptaman trecuta cu 3050. Ambalajul a fost deschis, dar fara urma de uzura.

  7. Stati linistiti ca nu sunt stocuri niciunde! Emag 0!!! Referitor la scaderea pretului va amagiti degeaba! Sa-l vedeti pretul de sarbatori!

  8. Salut, Azi dimineata am discutat cu cei de Orange (magazinul online) si un operator de acolo mi-a zis ca, undeva pe saptamana viitoare va veni un stoc in RO.