Primul terminal Blackberry 10 este prezentat in comparatie cu un iPhone 5

  RIM spera ca BlackBerry OS 10 sa o salveze de la faliment, noul sistem de operare va fi disponibil impreuna cu o serie de smartphone-uri, iar in imaginea de mai sus aveti o comparatie intre L Series si iPhone 5. Terminalul celor de la RIM are un ecran mai mare, vine fara buton Home si in ceea ce priveste design-ul arata interesant. Deocamdata nu se stie sigur ce specificatii ar urma sa aiba, insa pare mai frumos decat lunga lista de terminale Android disponibile acum pe piata.

  M-as bucura sa vad RIM din nou in crestere, cred ca smartphone-urile de acest gen pot ajuta compania sa isi recastige gloria pierduta, insa stim cu totii ca hardware-ul bun trebuie complimentat de un software pe masura, altfel este inutil.

13 COMENTARII

  1. Acesta este un Alfa Dev si Nu un produs comercial…
    Produsele comerciale se vor lansa in Q1 din 2013 si vor fi full touch cat si variante cu tastatura fizica full qwery asa cum stie BB cel mai bine

  2. BB10 e superb!!! Nu are rost sa il compari cu ios 6 sau Ics!!! Este total nou! Nu e construit pe o baza veche ca si ios sau androidul!!! Sa speram ca va fi peste ios!!!

  3. Dupa razboi multi viteji ii copiaza. Oricum Apple da tonul la tot ce apare nou in acest domeniu. Cred ca mai are inovatii si patente pentru cel putin inca 100 de ani de acum incolo.
    Sa vedem raspunsul lui Samsung via iPad mini, poate ceva cu 7,89 inch.

  4. Sincer am bb de vreo 6 ani,pentru ce au fost create sa faca aceste deviceu-uri isi fac treaba super bine. Normal ca daca vrei sa ramai trendy te dai dupa ce cere piata,insa tastatura Bb a definit aceste telefoane. Doar cu un ecran mare e greu de crezut ca vor reusi sa convinga atat utilizatorii de bb (care prefera butoanele) cat si pe cei care au de unde alege alte terminale net superioare (iphone,android). Am avut un torch fara butoane…o catastrofa de telefon

  5. Îmi spunea cineva din NY un singur lucru : BB nu e un telefon pt mase așa cum e iPhone . Principala caracteristica a generației lui este securitatea si criptarea informatiei ce trece prin serverele de la RIM .
    Restul ideilor precum arată / nu arată bine , ca e mare/mic , ca si-l cumpara mulți / putini e cancan.
    Ai securitate beton pe el si da ceata in aceasta caracteristica .
    Prietenul meu mi-a mi-a mai zis ca din acest motiv mare majoritate a oamenilor din guvernul SUA si din armata au BB si mu iPhone .
    Insa deoarece acest segment de piața cu nevoi speciale de securitate este f mic este foarte clar ca BB nu se va vinde niciodată la fel de bine ca iPhone.
    Mi-a mai zis ca Motorola e de asemenea un telefon mai utilizat in SUA decât nokia.
    Sa fiu sincer in România am ani buni de când nu am mai văzut un telefon Motorola…

  6. Cred ca e cel mai folosit telefon in America Motorola , deoarece Americanii sunt foarte patrioti . Uitati-va pe Google Maps la casele din suburbii si veti vedea ca 4 din 10 case au arborat steagul Americi la fereastra.