Battery Status iti rosteste informatii despre statusul bateriei din iOS

  Battery Status a fost lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul acestui tweak puteti afla cateva informatii relativ importante cu privire la statusul bateriei. Tweak-ul va afiseaza intr-un meniu de alerta, sau va poate rosti, procentajul de energie pe care bateria inca il stocheaza, ce procent al bateriei trebuie incarcat pentru a ajunge la 100% si cat va dura incarcarea. In meniul de setari al Battery Status puteti alege ca voua sa va fie afisate informatie intr-un chenar de alerta, sau ca ele sa fie rostite, puteti alege ca inforamtiile sa fie afisate la conectarea/deconectarea de la o sursa de curent, sau la efectuarea unui gest, iar la final puteti alege gestui pe care il faceti.

This tweak simple will show alert/speak or both of them when you plug in/out your device to AC power or when you do activator action. You can enable or disable what you want and to choose which way to get the information. When you do one of the actions this tweak will give you this information: How much battery you have, How much more % you need to get to 100%, And in how many hours and minutes your battery will be fully charged. So it will simple talk all the information that you need to now with out even look on the iPhone!

  Battery Status nu are o functionalitate chiar atat de grozava, ori de utila, insa functioneaza fara probleme si costa doar 1$ in repo-ul zodttd & macciti.

5 COMENTARII

  1. Am o problema la in iphone4s….ma rog intr-o zi afara ploua torential si eu alergam sa ma duc acasa ,aveam iphonul in mana si cred ca a intrat un pic de apa inde incarca ….si acum numai merge sunetul de blocare,sunetul de taste atunci cand scrii iar la
    Muzica nu se vede aceea bara de volum care se afla desesubt la play????dar cateodata finctioneaza ,adik 2 min si apoi iar se opreste!ma poate ajuta cineva va rog?

  2. andrei incearca sa il cureti (dockul) cu o periuta de manichiura, si eu am patit-o de la scamele din buzunar si iarna mi-a facut condens 😀