Prima Pagina iPhone In viitor un iPhone ti-ar putea lua temperatura fara sa iti atinga...

In viitor un iPhone ti-ar putea lua temperatura fara sa iti atinga pielea

  Pentru iDevice-urile noastre exista o serie intreaga de accesorii medicale, insa un produs recent brevetat ar putea simplifica extrem de mult procesul de preluare a temperaturii corpului. Deocamdata produsul este construit doar sub forma unui prototip care ar putea fi implementat in terminale mobile si ar putea citi temperatura corpului fara a atinge pielea. Dispozitivul foloseste lumina infrarosie pentru a citi temperatura corpului in baza luminii refractate de suprafata spre care indreptam dispozitivul.

  Desi smartphone-urile cu o asemenea componenta electronica ar fi extrem de interesante, deocamdata inventatorul ei nu a incheiat vreun acord cu un producator important. Sansele ca Apple sa implementeze asa ceva in iPhone-uri sunt mici, insa daca ar face-o, ar avea cu siguranta foarte multe persoane interesate sa isi ia temperatura cu o aplicatie pentru iOS.

 • Mitel

  Hai ca usor usor Star Trek pare din ce in ce mai invechit :)))

 • Mario

  Asta ar fii o aplicatie super tare ,ptr ca m-am saturat sa cumpar tot timpu termometre ptr fimiu care nici nu sunt exacte si nici nu stii cand are temp ridicata 🙂 super tare ar fii!!! Deci sunt “pentru”

 • alxndru

  Exista de ceva vreme pe piata termometre cu aceeasi tehnologie si sunt folosite in special la bebelusi

 • Mario

  Eu nu am gasit si am cautat mult ….aici la greci au numai in spitale si la pediatrii unde as putea gasi sa cumpar???

 • Tudor

  Baietii astia de la Apple nu sunt capabili sa sa faca o amarata de baterie care sa te poata tina 24h, nu sunt capabili sa vopseasca cum trebuie un telefon, nu sunt capabili sa lipeasca corespunzator niste amarate de componente care zdrangane la cel mai usor scuturat, baietii astia de la Apple ne cam vand gogosi…marketing pt. naivi ca mine… Am facut trecerea de la 4s la 5…Bullshit, nimic care sa ma dea pe spate, acelasi telefon mai subtire, mai lung si care se misca o idee mai bine, parca nici nu mi-as fi schimbat telefonul…