Noile iMac-uri ar putea ajunge pe piata abia anul viitor

  In luna noiembrie ar fi trebuit sa avem pe piata primele versiuni ale noului iMac prezentat de catre Apple in cadrul unei conferinte ce a avut loc luna trecuta, insa se pare ca lansarea oficiala ar putea fi amanata pentru anul 2013. Se pare ca partenerii Apple nu ar putea produce indeajuns de multe iMac-uri pentru o lansare oficiala si asta in conditiile in care sezonul sarbatorilor este fara discutie cea mai profitabila perioada pentru Apple, iar vanzarile iMac-urilor vor considerabil reduse, clientii asteptand noul produs.

We just learned from a commercial source that Apple has delayed the release of the iMac announced three weeks ago. While the model output 21.5 “was scheduled for November 27 and that” for December, it is possible now that the range rate the holiday season.

  iMac 2012 este cel mai subtire iMac prezentat de catre Apple, are un ecran produs folosind un proces de fabricatie complet nou si asta ar genera marile probleme pentru Apple. Exista posibilitatea ca intr-o luna de zile Apple sa aiba cateva sute de mii de unitati pregatite pentru o lansare oficiala, insa deocamdata nimeni nu o poate confirma.