Asa arata viitorul bisnitarilor care trag tepe cu iPhone 5

  In lume exista foarte multe clone ale iDevice-urilor si si foarte multe persoane sunt pacalite anual de catre bisnitarii fara scrupule care doresc sa obtina un ban rapid prin orice mijloace. Un website din China ne spune cum va arata viitorul tepelor facute pentru iPhone 5 si cu o simpla bucata de metal puteti reproduce in marime naturala ceva care seamana la o prima vedere cu terminalul celor de la Apple, insa in realitate este complet inutil, cel putin pentru ceea ce vor utilizatorii.

  Din pacate cred ca multi vor prelua metode de genul acesta pentru a trage tepe si va recomand sa priviti cu atentie acest articol pentru a sti de ce trebuie sa va feriti si de ce nu este recomandabil sa cumparati de la bisnitari produse fara a le verifica.

10 COMENTARII

  1. Inainte sa iti iei iPhone ar trebui sa sti totul dsp el. Nu sa il iei doar sa te dai mare / ca trb obligatoriu sa fie Apple

    Foarte bine patesc unele persoane care cred in ziua de azi ca poti da 5 milioane pe un telefon de 20 milioane… Nu trebuie sa fi un geniu sa realizezi ca e o teapa!!

  2. Hai sa fim seriosi! E vorba cum SA FACI o clona, nu cum sa o si VINZI. După cum arata ăla in setul de fotografii, nu prea cred sa pacaleasca pe cineva… Poate dacă mai slefuieste ceva, dar oricum, nu prea cred…

  3. Nu cred k acolo sunt mai creduli ca aici. Diferenta este ca pe multi de acolo ii cam doare in cot de 400-500 de dolari dar aici 500$ ii dublu salariului minim.
    Si legat de “replicile” astea, trebui sa fii cel putin retardat sa iti iei asa ceva si cine face asta o merita si nu imi e deloc mila de ei.

  4. Tepe ca si cea de mai sus sunt precum spam-urile care iti spun ca o vaduva din Nigeria vrea sa iti doneze 10 milioane de dolari… Ele nu sunt menite sa pacaleasca oamenii care o idee despre cum arata i5, ci sunt special facute pentru a-i prosti pe cei extrem de prosti. Cum a spus si cineva, nu trebuie sa fii geniu sa stii ca aia e o teapa. E adevarat, de aceea “clonele” alea nu sunt facute sa ne pacaleasca pe noi, cei care stim, ci pe cei total “afoni”. Ei eu mi-am cumparat iDevice-uri de la altii, insa intotdeauna am verificat codul serial atat pe Apple, cat si pe device imediat ce am pus mana pe el, si asta inainte sa dau banii. M-am documentat despre clone, care este diferenta intre ios real si unul clonat, un iPhone real si unul clonat etc etc. Cum am spus, “clonele” in halul celor de mai sus, nu sunt destinate noua.

  5. va relatez o poveste care am trait-o. am oprit pe autostrada soarelui la o statie de benzina si m-a abordat un colorat sa imi vanda un aifon. l-am refuzat si cand am iesit din statie sa plec a insistat sa mi-l arate. l-am luat in mana, l-am butonat si ma jur ca arata extraordinar de asemenator, doar ca literele si scrisul era nitzel diferit. dar nu ii gasem un cusur evident. evident m-am plimbat prin meniuri si am deschis aplicatii, etc. era COPY PASTE. l-am returnat si mi-a spus ca mi-l da si cu 300 ron. am plecat si l-am lasat acolo, desigur, insa o ora m-am gandit cat de bine putea sa arate acea clona. dupa un an de folosinta a unui aifon 4 nu am reusit in 2 minute de butonare sa gasesc o diferenta atunci cu toate ca o cautam…..