Cumpara destept cu Domo!

[youtube]http://youtu.be/yGZ8-DL6G3Q[/youtube]

  Traim intr-o era digitala, intr-o era in care tehnologia ne conduce, insa pentru a ajunge in posesia tehnologiei trebuie mai intai sa facem o achizitie. In ultimii ani toti mai multi clienti, inclusiv cei din Romania, aleg sa cumpere produse online, dar asta nu inseamna ca magazinele au fost uitate. Clientii au devenit din ce in ce mai destepti, din ce in ce mai informati, insa intotdeauna exista loc pentru completarea informatiilor, iar cei de la Domo ne invita sa cumparam destept prin campania “Domo.Cumpara destept!“.

  Domo este unul dintre cei mai mari retaileri de produse electronice din Romania, cu peste 100 de magazine in intreaga tara, insa si cu un magazin online bine structurat. Avand in vedere ca acum clientii doresc sa beneficieze de o experienta de achizitie cat mai placuta si mai informata, cei de la Domo ne incurajeaza sa cumparam destept vizitandu-le magazinele fizice, sau magazinul online, in ele gasind fie persoane capabile sa ne raspunda la toate intrebarile si sa ne ghideze catre achizitia perfecta pentru noi, fie informatiile exacte care ne ajuta sa alegem singuri produsele dorite.

  Daca esti destept cumperi destept si daca esti destept, atunci stii ca informatia este esentiala in procesul de a alege produsul potrivit pentru tine, asa ca pentru a cumpara destept viziteaza Domo.ro sau magazinele Domo din intreaga tara. La final, pentru o mai facila accesare a website-ului Domo si pentru a achizitiona mai usor tot ceea ce aveti nevoie, va recomand sa descarcati si sa incercati aplicatia Domo din App Store.

Pretul initial:
Numele:
Domo

Gratuit

s





Developer: Vitality Media Srl
Categoria: Reference


Descriere: O noua frontiera pentru DO si MO! Testeaza noua aplicatie destinata utilizatorilor de iPhone si intra in lumea tehnologiei DOMO.

Cu aplicatia oficiala DOMO, disponibila in App Store, ai urmatoarele ava…


Dimensiunea aplicatiei este: 5.3 Mb