Prima Pagina accesorii popSLATE – o carcasa cu ecran incorporat pentru iPhone 5 (Video)

popSLATE – o carcasa cu ecran incorporat pentru iPhone 5 (Video)

[youtube]http://youtu.be/9zBrzjNbraw[/youtube]

  popSLATE este proiectul unei carcase pentru iPhone 5 care vine cu un ecran incorporat si practic este capabil sa afiseze orice doriti voi, atat timp cat aveti acel continut un iPhone. Ecranul e-ink al carcasei are 4 inch, consuma putina energie si dubleaza suprafata pe care puteti vizualiza continut. Ecranul este permanent deschis si pe el puteti afisa poze, notificari, scoruri pentru meciuri, harti, notite, sau orice altceva doriti voi, totul foarte simplu folosind aplicatia special dezvoltata pentru iOS.

popSLATE is an E-Ink screen in an iPhone 5 case.  That means it’s low-power, always-on, super-readable in direct sunlight, and totally customizable.  It’s a blank slate you can populate with the images you love. Now you can express yourself to the world, share cool stuff with friends, and always have your favorite app functionality at a glance. You can Pop just about anything to the back of your phone.  Snap a picture.  Grab images on the Web. Take iPhone screenshots.  Plug in to your other photo sharing platforms, like Instagram.  Receive pictures from friends.  You can Pop ‘em one by one, or quickly set up a slideshow.

  Ideea in sine este foarte buna, insa exista doua probleme cu intregul proiect: faptul ca ecranul preia energie direct din terminal si cei 150.000 pe care dezvoltatorii sai vor sa-i stranga pentru a transforma totul in realitate. Daca prima bariera poate fi depasita de majoritatea utilizatorilor, a doua este destul de complicata si ar putea tine carcasa in loc pentru mult timp.

 • Madalin

  Interesant proiectul. Ar putea sa imparta functiile de baza cu telefonul, gen sa suni, sa mai citesti o carte sau sa dai mesaje pentru a nu consuma prea multa baterie. Dar sa fie si touch.
  Oricum, cea mai utila carcasa de pana acum.

 • Alin Cristian

  ce rost are sa afisezi o poza pe care tocmai ai facut-o? ce rost are sa vezi notificarile cand le poti vedea in telefon? Singura utilitate ce o vad e sa citesti carti dar oricum ecranul e prea mic.

 • cosmin_oss

  Foarte tare

 • Just me

  E ca si cum te ai acarpina cu mana dreapta la urechea stanga prin spatele capului.

 • Pingback: popSLATE – carcasa pentru iPhone 6 cu ecran secundar (Video)()