popSLATE – carcasa pentru iPhone 6 cu ecran secundar (Video)

  popSLATE este o carcasa lansata cu mult timp in urma pentru terminale iPhone si se pare ca ea a avut parte de un succes destul de mare, ea fiind disponibila acum inclusiv pentru terminalele iPhone 6. V-am vorbit despre ea in momentul lansarii, iar acum vorbim despre ea din nou, doar ca acum o puteti folosi impreuna cu terminalele iPhone 6 pentru a adauga un ecran secundar.

  Ecranul e-ink al carcasei are 4 inch, consuma putina energie si dubleaza suprafata pe care puteti vizualiza continut. Ecranul este permanent deschis si pe el puteti afisa poze, notificari, scoruri pentru meciuri, harti, notite, sau orice altceva doriti voi, totul foarte simplu folosind o aplicatie dedicata pentru iOS prin care sunt transmise toate informatiile catre el.

Never be caught without a boarding pass when your phone dies. Keep your bearings, no power required. Stay on top of your daily tasks without opening your phone. View your day’s meetings at a glance. popSLATE is thin and lightweight but can take a beating while protecting your phone.

  Carcasa a aparut in urma unei strangeri de fonduri pe care creatorii sai au realizat-o in anul 2012 si se pare ca ea a avut parte de un succes destul de mare din moment ce acum este oferita pentru iPhone 6. Desi ideea si carcasa in sine sunt grozave, principala problema este ca ea are un pret de 130$, destul de mare pentru o carcasa, chiar daca ea ofera si un ecran secundar pentru vizualizarea de informatii.

popSLATE iPhone 6

  Carcasa popSLATE este disponibila pentru achizitie direct de pe website-ul producatorilor.