Deezer aduce milioane de melodii pe ecranul iPhone-ului tau sau a tabletei iPad cu ajutorul Orange Romania

25

  Acum cateva saptamani v-am spus ca Orange Romania le ofera un cont Premium+ pentru serviciul de audio streaming numit Deezer tuturor persoanelor care incheie un nou abonament Pantera. Daca intre timp nu ati aflat, Deezer este unul dintre cele mai mari servicii de streaming audio disponibile in momentul de fata pe glob, peste 20 de milioane de melodii fiind disponibile pentru abonatii din lumea intreaga. Cu ajutorul celor de la Orange am avut ocazia de a testa Deezer si prin intermediul acestui articol va voi spune impresiile mele in legatura cu el.

  Deezer poate fi accesat numai cu ajutorul unui cont si desi initial aveti optiunea de a il utiliza gratuit pentru o perioada scurta de timp, pentru a avea acces la toate functiile, inclusiv streaming-ul pe mobil, trebuie sa achizitionati un abonament lunar. Daca sunteti abonat Orange, orice abonament, si doriti sa cumparati optiunea Premium+ fara a prelungi abonamentul, atunci veti plati 5€ lunar, insa daca incheiati sau prelungiti acum un abonament Pantera pe 2 ani de zile veti avea acces gratuit la Deezer timp de 6 luni de zile. Achizitionand un abonament de acest gen aveti acces la toate functiile Deezer, inclusiv la posibilitatea de a face streaming audio direct pe terminalul mobil/calculator, fie ca este vorba despre un smartphone sau tableta. In momentul de fata Deezer are aplicatii pentru principalele platforme mobile, deci exista cate o aplicatie pentru fiecare terminal in parte.

  Descarcand aplicatia mobila veti fi intampinati de un meniu simplu care va ofera acces la cele mai importante functii ale sale. Aflati imediat ca puteti cauta simplu oricare dintre melodiile disponibile in Deezer, le puteti asculta daca aveti o conexiune de internet activa, iar daca doriti le si puteti descarca pentru a le asculta offline cand nu aveti internet activ. Aplicatia are desigur listari pentru toate genurile muzicale, are un modul radio in care va permite sa ascultati playlist-uri pentru diversele genuri de melodii disponibile in serverele sale, iar daca aveti prieteni cu conturi active, atunci puteti afla ce asculta ei si puteti descoperi melodii interesante.

  Streaming-ul functioneaza fara buffering daca aveti o conexiune de internet acceptabila, calitatea este comparabila cu cea a melodiilor copiate direct din calculator, iar in ceea ce priveste selectia, gasiti aproape orice melodii, inclusiv cele romanesti, includem aici si manelele. Practic pentru 5€ lunar aveti acces la o baza de date imensa in care doar imaginatia va poate limita in a asculta melodiile preferate, si daca nu va place sa va faceti playlist-uri, atunci unul dintre posturile radio tematice va fi cu siguranta de mare folos.

  Ca sa fiu sincer, un abonament de genul acesta va permite sa ascultati orice doriti voi, si nici macar nu trebuie sa faceti cost suplimentar cu internetul mobil deoarece functia de utilizare offline va scuteste de costurile suplimentare. Per total eu am fost multumit de Deezer si din punctul meu de vedere este cea mai buna alternativa pentru streaming audio disponibila in momentul de fata in tara noastra.

  Daca tot ceea ce v-am spus eu nu v-a convins, atunci va recomand sa vizitati Deezer, sa va faceti un cont gratuit, sa testati serviciul gratuit 2 saptamani si sa va convingeti singuri. Daca aveti alte intrebari le astept in comentarii.


Pretul initial:
Numele:
Deezer

Gratuit

s

Developer: BLOGMUSIK SAS
Categoria: Music


Descriere: Take music to a new dimension! Deezer is a fresh way to discover, love, share and listen to all the music you want anywhere and anytime.

What can you do with a free Deezer account
Enjoy unlimited li…


Dimensiunea aplicatiei este: 12.2 Mb


Pretul initial:
Nume:
Deezer HD

Gratuit

s

Developer: BLOGMUSIK SAS
 iPad Only
Categoria: Music


Descriere: Deezer is a fresh way to discover, love, share and listen to 13 million tracks – anywhere and anytime.

With the Deezer HD application for your Ipad you can freely listen to thousands of artist-based and themed radio channels and a SmartRadio that fits y…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.2 Mb