In China Apple ofera gratuit adaptoare micro USB pentru iPhone 5

  Desi Apple a fost puza la zid in Europa din cauza implementarii standardelor proprietare pentru conectarea iDevice-urilor la calculatoare sau pentru incalcarea lor, doar in China compania ofera ceva gratuit utilizatorilor. Acolo terminalele iPhone 5 vandute catre utilizatori au incluse gratuit un adaptor Lightning to micro USB gratuit, acesta permitandu-le clientilor sa isi incarce terminalele si sa le sincronizeze folosind atat cablul Lightning inclus in pachet, cat si orice fel de cablu micro USB.

  Ar fi bine ca Apple sa fie presata sa ofere adaptoare gratuite si in restul tarilor in care vinde terminalele iPhone 5, dar e putin probabil sa se intample acest lucru, avand in vedere pretul mic al accesoriului. Chiar si asa, strategia celor de la Apple nu este corecta, si probabil voi va asteptati sa fie asa.

3 COMENTARII

  1. De la an la an Apple a scos din cutia idevice-urilor acele accesorii care ofereeau un plus …primul scos a fost dock-ul apoi au scos acea laveta de curatare a ecranului , acum unele din idevice-uri vin fara cheita de extragere a sim-ului … ma mir ca mai gasim in cutie cele 2 stikere cu mere si manualele desi cred ca si acestea sunt pe cale de disparitie … La fel se intampla si cu mac-urile …pe zi ce trece Apple se transforma dintr-un brand de produse premium in ceva tot mai comercial dar scump.