Info Ski de la Orange te ajuta sa gasesti rapid partiile de ski din Romania

  In acest weekend foarte multa lume se pregateste sa paraseasca orasele pentru a merge in statiunile montane, iar cu ajutorul aplicatiei Info Ski de la Orange puteti gasi rapid cele mai bune partii din Romania. In afara listarii poartiilor si a directionarii catre ele folosind GPS-ul, aplicatia va spune si care este nivelul zapezii sau ce temperatura veti gasi acolo. Aplicatia este facuta pentru a functiona nativ pe iPhone/iPod Touch, insa o puteti utiliza in 2x mode si pe iPad.

Cu Info Ski de la Orange afli totul despre pârtiile şi staţiunile montane din România, detalii despre vreme, camere web, hărţile pârtiilor, precum şi multe alte informaţii utile. 

În plus, poţi seta pârtia favorită pentru a o putea găsi uşor mai târziu sau poţi căuta o pârtie după instalaţiile şi facilităţile acestia sau după gradul de dificultate.

ce găseşti în aplicaţie
– locaţia pârtiilor în staţiune şi via GPS
– informaţii despre starea pârtiei: închisă /deschisă
– informaţii meteo: temperatură, stratul de zapadă
– detalii despre facilităţile pârtiei: tunuri de zăpadă, nocturnă, instalaţii de transport pe cablu, programul de funcţionare 
– tarife 
– gradul de dificultate a pârtiei
– lungimea pârtiei
– cotă plecare şi sosire
– panta pârtiei, diferenţa de nivel

Pretul initial:
Numele:
Info Ski de la Orange

Gratuit

s





Developer: Orange Romania S.A.
Categoria: Sports


Descriere: Cu Info Ski de la Orange afli totul despre prtiile i staiunile montane din Romnia, detalii despre vreme, camere web, hrile prtiilor, precum i multe alte informaii utile.

n plus, poi seta prtia favorit pe…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.3 Mb