Prima Pagina aplicatii Info Ski de la Orange te ajuta sa gasesti rapid partiile de...

Info Ski de la Orange te ajuta sa gasesti rapid partiile de ski din Romania

  In acest weekend foarte multa lume se pregateste sa paraseasca orasele pentru a merge in statiunile montane, iar cu ajutorul aplicatiei Info Ski de la Orange puteti gasi rapid cele mai bune partii din Romania. In afara listarii poartiilor si a directionarii catre ele folosind GPS-ul, aplicatia va spune si care este nivelul zapezii sau ce temperatura veti gasi acolo. Aplicatia este facuta pentru a functiona nativ pe iPhone/iPod Touch, insa o puteti utiliza in 2x mode si pe iPad.

Cu Info Ski de la Orange afli totul despre pârtiile şi staţiunile montane din România, detalii despre vreme, camere web, hărţile pârtiilor, precum şi multe alte informaţii utile. 

În plus, poţi seta pârtia favorită pentru a o putea găsi uşor mai târziu sau poţi căuta o pârtie după instalaţiile şi facilităţile acestia sau după gradul de dificultate.

ce găseşti în aplicaţie
– locaţia pârtiilor în staţiune şi via GPS
– informaţii despre starea pârtiei: închisă /deschisă
– informaţii meteo: temperatură, stratul de zapadă
– detalii despre facilităţile pârtiei: tunuri de zăpadă, nocturnă, instalaţii de transport pe cablu, programul de funcţionare 
– tarife 
– gradul de dificultate a pârtiei
– lungimea pârtiei
– cotă plecare şi sosire
– panta pârtiei, diferenţa de nivel

Pretul initial:
Numele:
Info Ski de la Orange

Gratuit

s

Developer: Orange Romania S.A.
Categoria: Sports


Descriere: Cu Info Ski de la Orange afli totul despre prtiile i staiunile montane din Romnia, detalii despre vreme, camere web, hrile prtiilor, precum i multe alte informaii utile.

n plus, poi seta prtia favorit pe…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.3 Mb


 • Fabian

  E varza aplicatia

 • How so? Detalii.

 • Adri

  Mi se pare chiar ok,bravo lor!!

 • Fabian

  De exemplu la stațiunea Semenic sunt multe detalii eronate. In loc de teleschiuri apar telescaune, pozele sunt din alta parte, stratul de zăpadă nu cred ca depaseste 50 cm, in timpul săptămânii nu funcționează nimic. In concluzie aplicația te poate duce in eroare si te poate pune sa faci un drum de la Timișoara degeaba… Probabil se va imbunatatii pe viitor.

 • Nicorel

  Pff iar au incarcat-o doar in romania store.

 • Claudiu

  Desi ofera destul de multe informatii despre partii, le afiseaza in asa maniera incat te dor ochii cautand una sau alta. Nu mai spun ca arata urat. Elementele sunt ingramadite, contine butoane de Android acolo unde nu ar trebui sa existe asa ceva si nu s-a avut grija deloc la detalii. A fost facuta pentru a afisa niste informatii, fara a se tine cont de uzabilitatea aplicatiei.

  Banuiesc ca s-a lucrat pe aceeasi platforma pentru mai multe sisteme de operare, si asta e motivul pentru care continutul se incaleca peste bara de titlu si interfata are de suferit.

  Ca utilizator de iPhone, ma astept ca atentia la detalii intr-o aplicatie sa fie un element forte.

  Per total as putea spune : o aplicatie in stilul aplicatiilor Orange, iar asta o spun cu parere de rau.

 • Pingback: Orange 4G Tour - camionul 4G te ajuta sa testezi reteaua 4G de mare viteza in Bucuresti si Valea Prahovei | iDevice.ro()

 • Pingback: Telefoane mobile la Predeal | Alina Constantinescu()