Orange 4G Tour – camionul 4G te ajuta sa testezi reteaua 4G de mare viteza in Bucuresti si Valea Prahovei

  Astazi Orange Romania a dat startul unei initiative foarte interesante, numite Orange 4G Tour, oferind tuturor bucurestenilor, si nu numai, posibilitatea de a testa tehnologia 4G intr-un camion amplasat in parcarea pentru autovehicule din Piata Victoria. Camionul celor de la Orange are un design extrem de interesant, il veti recunoaste cu siguranta daca va aflati in zona, insa ceea ce se gaseste in el este la fel de interesant. Orange a pregatit pentru vizitatori o istorie a evolutiei telefoanelor mobile, din care din pacate lipseste iPhone-ul, o zona in care poate fi testat internetul 4G pe terminale mobile si un laptop, o zona in care o holograma prezinta una dintre trupele promovate de catre Orange, iar la final raman doua monitoare care prezinta aplicatiile Info Ski si i-Rewind.

  Camionul 4G, cum imi place mie sa-i spun, al celor de la Orange va fi prezent, in perioara 10 ianuarie – 23 februarie in 7 locatii din tara, vorbesc desigur despre Bucuresti si Valea Prahovei. Initiativa celor de la Orange are rolul de a promova lansarea retelei 4G la sfarsitul anului trecut, dar si de a aduce in atentia consumatorilor aplicatiile Info Ski si i-Rewind despre care v-am vorbit deja in doua articole separate. In momentul de fata Orange acopera printr-o retea 4G de date doar o buna parte a Bucurestiului si Valea Prahovei, urmand ca reteaua sa fie extinsa pe masura ce guvernul elibereaza licentele pe care Orange le-a achizitionat deja.

  La final va spun ca in camion veti gasi si o zona cu cateva creatii grafitti ale unor artisti autohtoni, aplicatia Orange Explorer permitandu-va sa transformati QR code-urile in animatii, si desi aplicatia va fi actualizata abia saptamana viitoare, pana atunci puteti folosi terminalele din camion pentru a viziona creatiile. Mai jos aveti locatiile in care veti gasi camionul in perioada urmatoare, si va recomand sa il vizitati pentru ca merita sa il vedeti si sa testati internetul 4G pe care l-am testat si eu si despre care va voi vorbi intr-un articol urmator.

Bucureşti, 10 ianuarie 2013. Ca urmare a lansării serviciului de internet mobil 4G în România, Orange îi invită pe clienții săi și nu numai într-un spațiu inedit, Orange 4G tour, pentru a descoperi avantajele celei mai noi tehnologii mobile.

Astfel, în perioada 10 ianuarie – 23 februarie, cei care se află în București, în stațiunile montane de pe Valea Prahovei și în Poiana Brașov au posibilitatea să testeze internetul mobil 4G într-un vehicul special amenajat pentru a oferi vizitatorilor o experiență specială.

În plus, în cadrul Orange 4G tour vizitatorii pot să testeze diverse aplicații mobile pe telefoane și tablete, să afle cum funcționează codurile QR, să revadă o istorie a comunicațiilor mobile exemplificată printr-o gamă variată de telefoane mobile din generații diferite, să vizioneze un documentar despre istoria comunicațiilor, precum și holograma formației Moonlight Breakfast în concert.

„Am conceput Orange 4G tour pentru a le oferi clienților noștri, și nu numai, ocazia să descopere avantajele tehnologiilor de ultimă generație într-o spațiu surprinzător. Prin acest proiect ne-am dorit să venim cât mai aproape de utilizatorii serviciilor de comunicații mobile din zona de acoperire Orange 4G”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange România. „Alături de serviciul 4G recent lansat, internetul mobil 3G+ cu viteze de până la 21,6 Mbps are de acum acoperire la nivel național, iar internetul mobil H+ cu viteze de până la 43,2 Mbps poate fi utilizat de către clienții noștri în majoritatea orașelor mari din România”, a adăugat Julien Ducarroz.

Programul Orange 4G tour este următorul:

  • 10-16 ianuarie: București
  • 17-20 ianuarie: Sinaia
  • 21-23 ianuarie: Comarnic
  • 24-27 ianuarie: Bușteni
  • 28-30 ianuarie: București
  • 31 ianuarie – 3 februarie: Azuga
  • 4-6 februarie: București
  • 7-10 februarie: Predeal
  • 11-23 februarie: Poiana Brașov

12 COMENTARII

  1. Se aude ca pe iphone nu e valabil inca – cica prin martie cu update de soft si cu schimbare de sim. Asa este? La Orange cel putin…

  2. Nu ai ce face cu 4G-ul pe iPhone, e doar conexiune de date, nu ai voce. Pe langa asta, e nevoie de un Carrier bundle update ca sa-ti cunoasca reteaua.

  3. Pai Aple nu se lauda iPhone-ul are LTE?

    LTE. The right way.
    You rely on your iPhone. So a thin, light design and outstanding battery life are important to you. But so is a fast data connection. LTE wireless technology is built for speed, but adding it to a phone can create bulk and drain battery life quickly.

    Normal ca-l vrem si pe telefoane.

  4. ^^Semnalul pe Vodafone in blocurile de la P-ta Victoriei e praf: bounce la greu intre 3G si GPRS (ca deh, Vodafone a lipsit de la lectia Edge)… #fail

  5. Si in Constanta in centru vodafone sta praf cu semnalul in blocuri cand un prieten care avea telefon de la orange avea semnal aproape full la 3G…

  6. Ce noutati mai sunt pentru anul asta cu 4g-ul? Mai lanseaza in alte orase decat pana acum sau au intrat in letargie totala? Multumesc!