Prima Pagina aplicatii Orange si I-Rewind te ajuta sa te filmezi in timp ce schiezi...

Orange si I-Rewind te ajuta sa te filmezi in timp ce schiezi pe partia Clabucet

  Pentru a celebra lansarea retelei 4G LTE in Romania, cei de la Orange sustin activitatea unui startup romanesc, care a dezvoltat i-Rewind, o aplicatie pentru smartphone-uri care impreuna cu o serie de camere speciale permite schiorilor sa isi inregistreze sesiunile de schi pe partie. Cei de la Orange vor amplasa din 27 decembrie mai multe camere pe partia Clabucet Sosire din Predeal, iar schiorii care instaleaza aplicatia i-Rewind si se localizeaza prin ea isi vor putea inregistra coborarea si o vor putea revedea pe smartphone.

  Aplicatia va fi compatibila cu terminalele iPhone, nu a fost inca lansata in App Store, insa fara ea nu va veti putea inregistra coborarea, asa ca trebuie sa o cautati daca intentionati sa schiati pe piartia din Clabucet.

Bucureşti, 18 decembrie 2012. Ca urmare a lansării serviciului 4G în stațiunile de pe Valea Prahovei și cu ocazia deschiderii sezonului de schi, Orange România lansează două aplicații inovatoare pentru iubitorii sporturilor de iarnă și amenajează o zonă specială de servicii și divertisment la baza pârtiei Clăbucet Sosire din Predeal – Orange Hot Spot.

i-Rewind, una dintre cele mai avansate aplicații mobile dedicate pasionaților de schi, este lansată în premieră la Orange. Începând din 27 decembrie, mai multe camere video amplasate pe pârtia Clăbucet Sosire din Predeal vor filma din unghiuri diferite, la calitate HD, coborârea schiorilor care își descarcă aplicația i-Rewind și își autentifică poziția geografică prin GPS-ul încorporat în smartphone. La final, schiorii primesc direct pe smartphone videoclipul pe care îl pot revedea, edita, salva și arăta prietenilor de pe rețelele sociale. Aplicația a fost dezvoltată de i-Rewind, un start-up românesc pornit de tineri antreprenori români, care se bazează pe o idee originală, patentată internațional.

 • Gabriel

  Abia astept sa o testez

 • MAVone

  Abia astept sa nu meargă 3G-ul in Predeal ca le dau cu tableta in cap . Anul trecut mergea lângă partie ca dracu sau deloc ori EDGE :))))) si ei vor Tzanshpe G …hmmm

 • Pingback: e-Turism Bref (28) – 17 – 23 decembrie 2012 | Ghid Turistic Digital 2.0()

 • bogdan

  Waw, am testat aplicatia pe android si merge f bine. 5 coborari, 5 filme. cele pe care le-am primit prin 3g sunt de lowres insa cele pe care le-am salvat pe device sunt 720p!!!
  bai si sunt chiar eu in filme!!! sunt si eu star :-))
  o sa va placa, try it…si e si moka!

 • A

  Am pornit aplicatia, mi-a aparut localizarea mea, doar ca atunci cand intru in sectiunea VIDEOS nu imi apare niciun filmulet. I s-a mai intamplat cuiva?

 • Pingback: Orange 4G Tour - camionul 4G te ajuta sa testezi reteaua 4G de mare viteza in Bucuresti si Valea Prahovei | iDevice.ro()

 • Am instalat aplicatia pe telefon (android) si intentionez sa merg in weekend la Predeal. Sunt pe reteaua vodafone. Pot obtine filmarile?

 • filip

  Filmul exista in sectiunea movies a app dar nu pot sa-l vad sau dwndl deoarece nu sunt client orange, iar pt vdf tre sa ai un cont de activare. Intrebare: am uitat sa iau cod de la orange tent din predeal, acum ce fac? Are careva un cod activ.l? Ms frumos.

 • bogdan

  Pentru cod va rog sa imi trimite-ti un email la info@i-rewind.com si va voi raspunde in cel mai scurt timp.
  cu bine
  Bogdan