Prima Pagina Apple Apple s-ar afla in proces de testare a unui televizor cu ecran...

Apple s-ar afla in proces de testare a unui televizor cu ecran de 46 – 55 inch

  Tim Cook a dat de inteles ca Apple ar fi interesata sa produca un televizor in viitorul apropiat, iar surse din interiorul companiei care detine Foxconn ar confirma acest plan. Mai mult decat atat, se pare ca Apple ar fi in momentul de fata in proces de testare a unui televizor ce are un ecran de 46 – 55 inch, insa nimeni nu stie cand ar urma sa ajunga produsul pe piata. In momentul de fata televizorul se afla in faza preliminara de testare, Apple testand diversele diagonale si componente hardware care ar urma sa fie implementate in produsele sale.

Taipei, Dec. 19 (CNA) Initial testing of Apple Inc.’s television sets have gotten underway at Hon Hai Precision Industry Co., a source at the Taiwan-based company said. However, the Hon Hai source, who spoke on condition of anonymity, said the initial phase of tests on the TVs has kicked off. Nevertheless, the source said it is unlikely that shipments of the appliances will begin as soon as the end of next year.  Asked whether the new Apple TV will use display panels produced by Japan’s Sharp Corp., the source said the possibility is not high. According to the source, Apple’s new TVs will need flat panels ranging between 46 inches and 55 inches, which means that Hon Hai will not need to get its supply exclusively from Sharp.

  Avand in vedere faza de testare in care se afla produsul, sursa acestor informatii sustine ca sansele ca televizorul sa fie lansat inaintea anului 2014 sunt mici. Desigur ca nimeni nu stie cum si-a gandit Apple strategia pentru lansarea acestui televizor, deci orice ar fi posibil, inclusiv lansarea mai multor modele de televizoare cu preturi diferite si ecrane de dimensiuni diferite.

 • Padre

  avand in vedere ce pret au laptopurile lor in Romania sau Imac ul Tv urile la noi vor fi undeva de la 2500 Ron spre 3000 :))

 • Hybrid

  Un TV de 46 de inch facut de Apple la 3000 mi se pare chiar putin 🙂 Acum o luna am dat 2600 de lei pe un TV Samsung Entry level Smart

 • Sorin

  Pregateste-te sa il schimbi peste 2 ani si o luna , mai mult nu prea tin Samsungurile.

 • Sudteamromania

  Poate 2000-3000 €, totusi vorbim de un televizor ce ar urma sa fie facut de Apple, va da-ti seama ca se incheie smecheria si la capitolul asta…

 • Claudiu daniel

  Sub 1000€ sau in jurul acestei sume ar fi accesibil de 40-42 inch. Si daca panelul e de Sharp si mai bine . Probabil vor introduce in viitorul dispozitiv si apple tv sau mai mult de attat !

 • Hybrid

  @Sorin Actually deja am 2 Pixeli morti…

 • Theo

  Nu va avea Dvb C/T/S ,nu va avea usb,nu va citi formate gen mkv, va avea doar “superbul ” itunes,icloud si softul apple tv.Poate FaceTime sa fie un lucru mai special,dar si skype se descurca bine pe samsunguri.Sigur nu va avea youtube.

 • Adri

  Theo-apple tv are You Tube si e mult mai complex fata de rudimentara varianta a ,,smart-tv”,te rog verifica sa vezi diferenta