iPad 4 vs Google Nexus 10 vs Amazon Kindle Fire HD 8.9 – comparatie detaliata (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oVb68BmtwhQ[/youtube]

  Americanii au in momentul de fata optiunea de a alege intre cele 3 tablete de mai sus daca sunt interesati sa achizitioneze o tableta de Craciun, acestea fiind practic high-end-urile pe piata tabletelor in momentul de fata. iPad 4 si Google Nexus 10 au ecrane cu rezolutie foarte mare, Amazon Kindle Fire HD 8.9 este ieftina, iar comparatia din clipul video de mai sus ar trebui sa va spuna daca iPad 4 este intrecuta de concurenta. Din pacate Google Nexus 10 nu poate fi achizitionata momentan in Romania, insa tableta celor de la Amazon este disponibila in oferta operatorilor locali.

4 COMENTARII

  1. Fara sa discut aleg iPad 4, face toti banii …
    Nu acelasi lucru spun despre iPad Mini , Nexus 7 are un pret extraordinar si un ecran cu o clasa peste Mini ….

  2. @Hybrid: nu uita ca atunci cand a aparut retina display pe iphone n-au aparut imediat aplicatii 100% compatibile; la fel se intampla si acum cu iphone 5. Chestiile astea dureaza putin, asta e.

  3. Pe Android rezolutia nu mai e neaparat o problema incepand cu 4.0.4 (aplicatiile se redimensioneaza automat in functie de ecran. Nu exista margini negre. )
    Majoritatea aplicatiilor si jocurilor scaleaza fara probleme chiar si fara sa fie special facute pentru rezolutia aia uriasa.
    Cei de la EA si Gameloft au jocuri optimizate pentru rezolutia asta, si din reviewuri… experienta grafica este la cele mai inalte cote (referindu-ne la jocuri/aplicatii pentru smartphoneuri/tablete)