Prima Pagina Apple Apple vs Microsoft vs Sony – aglomeratia din ajunul Craciunului si interesul...

Apple vs Microsoft vs Sony – aglomeratia din ajunul Craciunului si interesul fata de produsele companiilor

  In ajunul Craciunului cei de la Fortune Magazine au publicat imaginile de mai jos pentru a prezenta diferentele dintre interesul clientilor aratat fata de produsele Apple, Microsoft si Sony. Pozele au fost facute intr-unul dintre mall-urile americane in care toate cele 3 companii au magazine si este destul de clar ca Apple este favorita cumparatorilor. In ultimii ani Apple a avut magazinele pline in aceste zile, se pare ca anul acesta nu este diferit si s-ar putea sa vedem din nou vanzari record pentru cei din Cupertino.

 • Eu sunt fan Apple,dar imi place si Sony.Avem TV Sony,PS3 iar cel mai recent un PSVita.Ei fabrica produse grozave,dar telefoanele/tabletele lor lasa de dorit (nu voi cumpara in viata inca un telefon Sony,am avut prea multe probleme cu ele).

 • AlexMihail

  Deja devine clasic.

 • Vladimir

  Sony vinde destule PS-uri de sarbatori, nu-i problema. De Microsoft nu putem sa zicem acelasi lucru; poate totusi si-au dublat si ei vanzarile cu ocazia Craciunului, sa se fi activat vreo 3-4 Surface-uri :))

 • Iconedd

  @Vladimir stai calm ca a vandut destule xbox-uri de craciun

 • Hybrid

  Imi place cum arata Microsft Store chiar daca e un Apple Store putin finisat la design … Despre Sony intradevar vand console la greu nu dau ei faliment 🙂