Numarul de aplicatii descarcate din App Store creste cu 87% in prima zi de Craciun, iata cele mai populare aplicatii

  V-am spus aseara ca in prima zi de Craciun au fost activate 17.4 milioane de terminale iOS si Android OS, iar aceast numar mare de activari a avut un impact puternic si asupra numarului de aplicatii descarcate din App Store. Conform celor de la Distimo, numarul de aplicatii descarcate in prima zi de Craciun a fost cu 87% mai mare decat in orice alta zi a lunii decembrie, incasarile inregistrand o crestere de 70%, fata de cel normal. Impartand totul intre dispozitivele vandute de Apple, tableta iPad a genereat cea mai mare crestere in descarcari/incasari, iar acest lucru denota probabil faptul ca de Craciun s-au oferit mai multe tablete iPad decat iPhone-uri.

Distimo AppIQ data shows us that the 2012 daily download figures in the Apple App Store for iPad and iPhone increased by 87% on Christmas Day compared to the December 2012 average, and moreover, the revenues showed an slightly lower increase of 70%. Given that the iPad downloads and revenues rose by 140% and 83% respectively, the iPad seems to have been a very popular gift.

  Datele celor de la Distimo au fost culese analizand aplicatii disponibile in 40 de App Store-uri de pe glob, iar mai jos aveti o lista a celor mai populare aplicatii din prima zi de Craciun.