Magazinul Apple Opera din Paris este jefuit de catre hoti inarmati care parasesc locatia cu produse in valoare de pana la 1 milion de euro

  Sarbatorile de iarna au adus bucurie in inimile multor persoane, insa pentru Apple a adus un jaf comis intr-unul dintre cele mai mari magazine din Europa. Apple Opera Paris a fost jefuit pe data de 31 decembrie de catre un grup de hoti inarmati care ar fi coordonat actiunea chiar in timpul festivitatilor pentru intrarea in noul an. Hotii ar fi atacat un paznic al magazinului si mai apoi ar fi incarcat sute de iDevice-uri intr-o masina, politia studiind acum imaginile camerelor de securitate pentru a incerca sa descopere identitatea persoanelor implicate.

The flagship Apple store in Paris (pictured today) was attacked by gunmen on New Year’s Eve who took £1million of goods. Police believe it was coordinated to take place as police dealt with large crowds building up for the New Year Eve’s celebrations on the Champs Elysee and by the Eiffel Tower.The robbers, who were masked and carrying handguns, are believed to have attacked a security guard before helping themselves to smartphones and tablets. 

  Hotii erau desigur mascati, insa politia va descoperi probabil cine se afla in spatele jafului si poate va recupera o parte dintre produsele furate. Deocamdata nu se stie valoarea exacta a produselor care au disparut din magazin, insa se speculeaza ca ar fi vorba despre 1 milion de euro, deci destule iDevice-uri si poate Mac-uri au disparut din locatie.