Prima Pagina aplicatii 18 miliarde de mesaje au fost trimise prin WhatsApp Messenger in ajunul...

18 miliarde de mesaje au fost trimise prin WhatsApp Messenger in ajunul noului an

  Populara aplicatie WhatsApp Messenger a fost cu siguranta printre cele mai utilizate aplicatii prin intermediul careia se pot trimite mesaje text folosind o conexiune de internet, iar in ziua de 31 decembrie 18 miliarde de mesaje au fost procesate de catre serverele companiei dezvoltatoare a aplicatiei. Facand o comparatie cu iMessage-ul celor de la Apple, sistemul a procesat mai putin de 1 miliard de mesaje zilnic intr-un an de zile, diferenta fiind foarte mare intre cele doua servicii.

  WhatsApp Messenger este disponibila la pretul de 0.89€ in App Store si va permite sa trimiteti mesaje catre o diversitate de sisteme de operare pentru terminale mobile.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

0.89

s

Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a cross-platform smartphone messenger currently available for iPhone and all other smartphones. The application utilizes push notifications to instantly get messages from friends, co…


Dimensiunea aplicatiei este: 11.0 Mb


 • Relu

  De menționat ca se mai fac și promotii uneori pentru aceasta aplicație și atunci ea devine gratuită.

 • Claudiu daniel

  E pt unii cea mai folosita aplicatie zilnica. Am vazut ca instalatiile lor sunt in niste buncare superprotejate ! Nu ma mira.

 • Markovnikov

  L-am prins când a fost free 😀
  Cine nu vrea să plătească pentru ea, poate aștepta până la viitoare promoții ori poate merge pe alternative free gen viber, tango

 • Remus

  Am observat caci de când am instalat aceasta aplicatie, când scriu un SMS normal pe GSM, este o voce care spune tot ce scriu. Știe cineva ce înseamnă acest fenomen ?

 • djcata

  slabut programul …. ii lipsete o parte importanta care sa imi arate daca persoana respectiva e online sau nu