Prima Pagina aplicatii 18 miliarde de mesaje au fost trimise prin WhatsApp Messenger in ajunul...

18 miliarde de mesaje au fost trimise prin WhatsApp Messenger in ajunul noului an

iphone 8 precomanda emag banner

  Populara aplicatie WhatsApp Messenger a fost cu siguranta printre cele mai utilizate aplicatii prin intermediul careia se pot trimite mesaje text folosind o conexiune de internet, iar in ziua de 31 decembrie 18 miliarde de mesaje au fost procesate de catre serverele companiei dezvoltatoare a aplicatiei. Facand o comparatie cu iMessage-ul celor de la Apple, sistemul a procesat mai putin de 1 miliard de mesaje zilnic intr-un an de zile, diferenta fiind foarte mare intre cele doua servicii.

  WhatsApp Messenger este disponibila la pretul de 0.89€ in App Store si va permite sa trimiteti mesaje catre o diversitate de sisteme de operare pentru terminale mobile.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

0.89

s

Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a cross-platform smartphone messenger currently available for iPhone and all other smartphones. The application utilizes push notifications to instantly get messages from friends, co…


Dimensiunea aplicatiei este: 11.0 Mb • Relu

  De menționat ca se mai fac și promotii uneori pentru aceasta aplicație și atunci ea devine gratuită.

 • Claudiu daniel

  E pt unii cea mai folosita aplicatie zilnica. Am vazut ca instalatiile lor sunt in niste buncare superprotejate ! Nu ma mira.

 • Markovnikov

  L-am prins când a fost free 😀
  Cine nu vrea să plătească pentru ea, poate aștepta până la viitoare promoții ori poate merge pe alternative free gen viber, tango

 • Remus

  Am observat caci de când am instalat aceasta aplicatie, când scriu un SMS normal pe GSM, este o voce care spune tot ce scriu. Știe cineva ce înseamnă acest fenomen ?

 • djcata

  slabut programul …. ii lipsete o parte importanta care sa imi arate daca persoana respectiva e online sau nu