CES 2013: Survivor+ – carcasa care iti permite sa faci scufundari cu iPhone-ul

  Surivor+ este o noua carcasa pentru iPhone 5 prezentata la CES 2013, ea fiind capabila sa va protejeaza iPhone-ul in momentele in care faceti scufundari la mare, sau oriunde altundeva. Carcasa poate sa va protejeze iPhone-ul impotriva apei daca va scufundati ma maxim 3 metri adancime, oferindu-va in acelasi timp acces la touchscreen-ul acestuia, dar si la butoane. Survivor+ nu este prima carcasa de acest gen, insa este una dintre cele mai noi rezultate ale unei colaborari dintre Griffin si Catalyst.

  Survivor+ va fi disponibila pentru achizitie in cursul acestei luni la pretul de 80$.

2 COMENTARII

  1. am o problema cu un iphone 4s . cateodata ecranul nu raspunde la comenzi , sta blocat vreo 3 secunde dupa care isi revine , dar in acel timp butonul home si celelalte functii merg perfect deci cred ca nu e vreo problema la partea de software sau hardware . acesta problema apare foarte des , aproape de fiecare data cand umblu prin telefon. ma ajutati , va rog ? telefonul nu are jailbreak

  2. Ai cumva idee daca e mai buna decat cea de la lifeproof? Am intrat putin mai devreme la ei pe site, am vazut ca au si pentru 5 si nu am rezistat tentatiei. Am comandat-o, mai ales ca, mai nou, trimit si in Romania. 365 ron cu tot cu taxe. La 4S am fost multumit de ea dar parca tot imi pare rau ca nu ti-am vazut articolul inainte de a face comanda.