CES 2013: iStartAlarm un sistem de securitate pentru casa ta controlat de iPhone (Video)

[youtube]http://youtu.be/VCFqtMuICok[/youtube]

  Sistemele de securitate conectate direct la iPhone-uri devin din ce in ce mai populare in ultima vreme, iar la CES 2013 si-a facut aparitia iStartAlarm, un sistem interesant cu ajutorul caruia puteti afla imediat daca un hot v-a patruns in casa. Totul are la baza una sau mai multe camere, capabile sa se roteasca la 360 de grade, o conexiune Wi-Fi si o aplicatie pentru iPhone, prin intermediul careia vedeti un feed live din casa, oriunde v-ati afla, si prin intermediul careia sunteti atentionati cand o persoana patrunde in casa si ajunge in fata camerei.

  Camera instalata in casa va atentioneaza printr-un apel, sms, email, in momentul in care hotul trece prin fata ei, ii face o poza pe care o puteti vedea, iar de aici incolo depinde de voi sa actionati. Deocamdata iStartAlarm este doar un proiect al indiegogo, insa va ajunge in curand pe piata la pretul de 80$ si este deocamdata compatibil doar cu iDevice-urile.

6 COMENTARII

  1. Mare smecherie .. eu am deja asa ceva. O camera cu IP wi-fi si motoras si un software pentru ios. O folosesc de mai bine de jumatate de an. Deci din punctul meu de vedere asta nu e nici o noutate.

  2. Folosesc de mult timp o camera cvlm care are prețul asemanator si o aplicație pentru iPhone cu care monitorizează casa.nu este o inovatie camera asta. Camera mea trimite 5 poze pe mail dacă detectoare mișcare.asta ce o face?

  3. Intrebare pentru luiut!
    Ce program folosesti?Am si eu o camera ip si as vrea sa imi trimita poze in email.Multumesc mult!

  4. Si eu folosesc asa ceva de aproape 2 ani pot controla de la distanta live tot ce misca in curtea mea iar daca un hot intra in casa sant anuntat pe tf. si nu numai eu ci toata familia il pot vedea pe tef si anunt politia .asta este veche