Prima Pagina aplicatii Appetite.io identifica aplicatiile din iDevice-ul tau folosind screenshot-uri ale Homescreen-ului

Appetite.io identifica aplicatiile din iDevice-ul tau folosind screenshot-uri ale Homescreen-ului

  Appetite.io este un website recent lansat, el permitand posesorilor de iDevice-uri sa identifice rapid aplicatiile instalate pe propriile terminale si sa isi anunte prietenii in legatura cu ceea ce utilizeaza. Serviciul este dezvoltat in ideea de a ajuta utilizatorii sa partajeze rapid link-uri catre aplicatiile instalate in propriile terminale, ei stiind cum se numesc acestea, insa prietenii lor au oportunitatea de a le descoperi mai rapid in App Store si de a le descarca.

  Website-ul functioneaza in baza unor screenshot-uri incarcate acolo sau trimise prin email, el generand pentru feicare screenshot cate o pagina in care ofera o scurta descriere a aplicatiei si link-ul ei din App Store. Website-ul este deocamdata capabil sa recunoasca 45.000 de aplicatii din 5 App Store-uri importante de pe glob, va evolua in viitor pentru a acoperi cat mai multe titluri din App Store-ul companiei Apple, insa deocamdata se afla doar in versiune beta.

  Pana in acest moment website-ul a fost utilizat de cateva mii de persoane, el este imbunatatit in mod constant, deci in viitor va avea functionalitate mai buna.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.