Appetite.io identifica aplicatiile din iDevice-ul tau folosind screenshot-uri ale Homescreen-ului

  Appetite.io este un website recent lansat, el permitand posesorilor de iDevice-uri sa identifice rapid aplicatiile instalate pe propriile terminale si sa isi anunte prietenii in legatura cu ceea ce utilizeaza. Serviciul este dezvoltat in ideea de a ajuta utilizatorii sa partajeze rapid link-uri catre aplicatiile instalate in propriile terminale, ei stiind cum se numesc acestea, insa prietenii lor au oportunitatea de a le descoperi mai rapid in App Store si de a le descarca.

  Website-ul functioneaza in baza unor screenshot-uri incarcate acolo sau trimise prin email, el generand pentru feicare screenshot cate o pagina in care ofera o scurta descriere a aplicatiei si link-ul ei din App Store. Website-ul este deocamdata capabil sa recunoasca 45.000 de aplicatii din 5 App Store-uri importante de pe glob, va evolua in viitor pentru a acoperi cat mai multe titluri din App Store-ul companiei Apple, insa deocamdata se afla doar in versiune beta.

  Pana in acest moment website-ul a fost utilizat de cateva mii de persoane, el este imbunatatit in mod constant, deci in viitor va avea functionalitate mai buna.