Prima Pagina aplicatii CES 2013: i-FlashDrive HD te ajuta sa transferi rapid fisiere intre un...

CES 2013: i-FlashDrive HD te ajuta sa transferi rapid fisiere intre un iDevice si un PC (Video)

1

[youtube]http://youtu.be/GhdGK_Dwb3s[/youtube]

  Photoflash i-FlashDrive HD este un nou produs prezentat la CES 2013, el permitand posesorilor de iDevice-uri sa transfere fisiere intre un iPhone, iPad sau iPod Touch si un PC extrem de simplu si usor. Produsul are doua conectoare la capete, unul USB si unul de 30 de pini(cu un adaptor Lightning il puteti conecta la iPhone 5 sau iPad Mini), iar conectandu-l la un PC si un iDevice veti putea transfera rapid fisierele dintr-un terminal in altul.

  O aplicatie gratuita din App Store face posibil acest transfer, ea permitandu-va sa salvati/accesati fisiere direct in iDevice-ul vostru, dar sa si accesati fisierele disponibile in mediul de stocare al i-FlashDrive HD. In afara spatiului de stocare din iDevice aveti si cativa GB in accesoriul celor de la Photoflash. i-FlashDrive HD este disponibil in versiuni de 8 GB, pana la 64 GB la preturi cuprinse intre 99$ si 329$.

Articolul anteriorMac OS X ruleaza pe Microsoft Surface RT multumita jailbreak-ului
Urmatorul articolCES 2013: id America prezinta carcasele Cushi Plus (Video)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.