Prima Pagina CES 2013 Huawei pregateste smartphone-uri cu 8 nuclee pentru H2 2013

Huawei pregateste smartphone-uri cu 8 nuclee pentru H2 2013

  La CES 2013 Samsung a prezentat Exynoss Octa 5, primul procesor mobil cu 8 nuclee, insa Samsung nu va fi singurul producator de smartphone-uri care va implementa asemenea procesare in propriile produse. Cei de la Huawei ataca agresiv piata terminalelor mobile, iar CEO-ul Richard Yu a confirmat pentru Engadget faptul ca in a doua jumatate a anului 2013 va ajunge pe piata si primul smartphone Huawei ce are un procesor echipat cu 8 nuclee.

  In afara acestui smartphone, cei de la Huawei intentioneaza sa prezinte la Mobile World Conference 2013 smartphone-uri ce au o grosime mai mica de 6.45 mm, Alcatel One Touch Idol Ultra fiind in momentul de fata dispozitivul ce are aceasta grosime. Cei de la Huawei incearca din greu sa atraga atentia consumatorilor cu diverse produse, aduc foarte multe pe piata si poate ca acest lucru nu este chiar atat de indicat, deoarece genereaza foarte multa confuzie in randul potentialilor clienti.

 • norcy

  Cred ca apple o sa lanseze produse cu procesor quad-core.. Sper asa o sa fie la ipad 5 🙂

 • Radu

  A… de ce?

  De ce ai vrea asa ceva intrun telefon ?

 • Anonymous

  @radu…de ce nu ai vrea…

 • Android

  …de ce nu ai vrea ? Pentru ca Apple nu poate tine pasul cu asa ceva ….

 • Claudiu daniel

  Poate (apple) vor fi usor influentati de tendinte , sper sa fie doar putin, pt mare nevoie de quad-core nu e ..doar sa te joci si trei lucruri nu cred. Deacea ei sunt in lumea lor ! Ei trebuie sa se axeze pe lucruri adevarat importante ca sa-si mentina suprematia cum ar fi maritea puterii baterie si altele, nu mai dau alte ex ca nu-mi vin acum…caci sunt altele mai importante !

 • Gaby24

  dc ar avea iphonu nevoie de cpu quad core cand iphone 5 care are doar dual core bate s3 cu tot cu quad core ele sunt foarte bine optimizate cu sistemu de operare.